Πάμε για την πρόκριση στην Ευρωλίγκα, τονίζει ο Χόμαν
Ένας εκ των μεγάλων πρωταγωνιστών του Αμαρουσίου στην πρόκριση επί του Αρη, ο Τζάρεντ Χόμαν τόνισε ότι στόχος της είναι η πρόκριση στην Ευρωλίγκα, παρά τους αρνητικούς παράγοντες. Σύμφωνα με τον Αμερικανό σέντερ δεν τους πτοεί η φημολογία που θέλει την Ευρωλίγκα να προτιμά την Αλμπα Βερολίνου και θα προσπαθήσουν με κάθε τρόπο να πετύχουν το στόχο τους.
89
Ένας εκ των μεγάλων πρωταγωνιστών του Αμαρουσίου στην πρόκριση επί του Αρη, ο Τζάρεντ Χόμαν τόνισε ότι στόχος της είναι η πρόκριση στην Ευρωλίγκα, παρά τους αρνητικούς παράγοντες. Σύμφωνα με τον Αμερικανό σέντερ δεν τους πτοεί η φημολογία που θέλει την Ευρωλίγκα να προτιμά την Αλμπα Βερολίνου και θα προσπαθήσουν με κάθε τρόπο να πετύχουν το στόχο τους.
«Εάν δεν πιστεύαμε ότι μπορούμε να προκριθούμε, δεν θα κατεβαίναμε να παίξουμε. Η Άλμπα μπορεί να είναι μια ποιοτική ομάδα και να ακούμε δεξιά και αριστερά ότι η η Ευρωλίγκα θα την προτιμούσε στους ομίλους, αλλά εμείς το μόνο που σκεφτόμαστε είναι να παλέψουμε στο παρκέ. Ξεχάσαμε ήδη τον τρόπο που παίξαμε και περάσαμε τον Άρη γιατί αν επαναπαυτούμε στην εικόνα που δείξαμε στα συγκεκριμένα ματς θα τιμωρηθούμε. Ακόμη είναι ξεκίνημα της περιόδου και πιστεύουμε ότι έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης» υπογράμμισε ο Χόμαν.
Από εκεί και πέρα πέντε dvd με αγώνες της Αλμπα, τα δυο επίσημα ματς με την ΛεΜαν για τον πρώτο γύρο και τρία φιλικά, παραχωρήθηκαν στο τεχνικό επιτελείο του Αμαρουσίου προκειμένου να εξεταστεί εξονυχιστικά το παιχνίδι της γερμανικής ομάδας. Επίσης είναι άξιο αναφοράς το γεγονός ότι το Μαρούσι τα είχε ζητήσει πριν ακόμα πραγματοποιηθεί ο αγώνας με τον Αρη στο ΟΑΚΑ, ενδεικτικό της αυτοπεποίθησης που υπήρχε.
Επίσης την Κυριακή το βράδυ έγινε προπόνηση στο ΣΕΦ, το οποίο θα φιλοξενήσει τον αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων την Τρίτη.
Προπόνηση θα πραγματοποιηθεί επίσης το μεσημέρι της Δευτέρας, ενώ την ίδια ημέρα θα το χρησιμοποιήσει και η Αλμπα όπως ισχύει βάσει κανονισμού. Τέλος ο Γιώργος Διαμαντόπουλος ξεπέρασε τον σπασμό που είχε υποστεί στον αυχένα στη δεύτερη αναμέτρηση με τον Αρη και υπολογίζεται κανονικά από τον Γιώργο Μπαρτζώκα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Live η ομιλία Ανδρουλάκη στη Βουλή για το αγροτικό
- Οι νέοι κανόνες της IFAB αλλάζουν το ποδόσφαιρο
- Σύνοδος στο Νταβός: Ο Τραμπ προσγειώθηκε στη Ζυρίχη – Διπλωματικός πυρετός ενόψει της ομιλίας του
- Τι αλλάζει στη χρηματοδότηση του γαλλικού κινηματογράφου και γιατί έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις
- Η ΚΕΔ ανακοίνωσε τους ορισμούς για την 18η αγωνιστική της Super League: Σιδηρόπουλος στο Καραϊσκάκη, Ευαγγέλου στην Τρίπολη
- Mercosur: «Στον πάγο» η συμφωνία – Παραπέμπεται στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο

