Αμφίβολη η συμμετοχή των Αρβανίτη/Τσιαρτσιάνη στον τελικό του Ευρωπαϊκού
Αρρωστες επέστρεψαν από την Βαρκελώνη οι Βίκυ Αρβανίτη και Μαρία Τσιαρτσιάνη, με αποτέλεσμα να θεωρείται αμφίβολη η συμμετοχή τους στον τελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ, που θα διεξαχθεί από τις 16 έως τις 19 Σεπτεμβρίου στο Σότσι της Ρωσίας. Οι δύο αθλήτριες βρίσκονται σε εμπύρετη κατάσταση, με την Τσιαρτσιάνη μάλιστα να έχει ήδη επισκεφθεί το νοσοκομείο για τις απαραίτητες εξετάσεις (η Αρβανίτη επρόκειτο να μεταβεί τη Δευτέρα).
105
Αρρωστες επέστρεψαν από την Βαρκελώνη οι Βίκυ Αρβανίτη και Μαρία Τσιαρτσιάνη, με αποτέλεσμα να θεωρείται αμφίβολη η συμμετοχή τους στον τελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ, που θα διεξαχθεί από τις 16 έως τις 19 Σεπτεμβρίου στο Σότσι της Ρωσίας.
Οι δύο αθλήτριες βρίσκονται σε εμπύρετη κατάσταση, με την Τσιαρτσιάνη μάλιστα να έχει ήδη επισκεφθεί το νοσοκομείο για τις απαραίτητες εξετάσεις (η Αρβανίτη επρόκειτο να μεταβεί τη Δευτέρα).
Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αναβληθεί κατά μία ημέρα η αναχώρησή τους για τη Ρωσία (θα ταξίδευαν τη Δευτέρα), ενώ, αν η κατάσταση της υγείας τους δεν παρουσιάσει βελτίωση έως την βράδυ, το ελληνικό δίδυμο θα αποσύρει τη συμμετοχή του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Αγωγή-βόμβα κατά του Κρίσπιν Γκλόβερ από μοντέλο: Καταγγελίες για επίθεση και απαίτηση να γίνει «σκλάβα του σεξ»
- Ουκρανία: H επόμενη τριμερής συνάντηση θα γίνει στις αρχές Μαρτίου, στα HAE λέει ο Ζελένσκι
- Βικτόρια Πλζεν – Παναθηναϊκός: Βίντεο με τη διαδικασία των πέναλτι
- Κούβα: Αμερικανοί πολίτες επέβαιναν στο ταχύπλοο εναντίον του οποίου άνοιξε πυρ η κουβανική ακτοφυλακή
- Σακελλαρίδης για υποκλοπές: Η υπόθεση τώρα αρχίζει, μέχρι την τελική απόδοση δικαιοσύνης
- Νέα επιστολή της Τουρκίας στα ΗΕ κατά της Ελλάδας – Υπεραμύνεται Γαλάζιας Πατρίδας και τουρκολιβυκού μνημονίου





