Η δωδεκάδα της Ισπανίας για το Ευρωμπάσκετ της Πολωνίας
Κατέληξε στη δωδεκάδα που θα διεκδικήσει το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ της Πολωνίας, ο νέος ομοσπονδιακός προπονητής της Ισπανίας, Σέρτζιο Σκαριόλο. Ο Ιταλός τεχνικός θα έχει στη διάθεσή του το μεγάλο αστέρι Παού Γκασόλ μετά τον απρόσμενο τραυματισμό του στο χέρι και στόχο να «τελειώσουν» αυτό που τους στέρησε η Ρωσία στον τελικό του προηγούμενου Ευρωμπάσκετ (2007) μέσα στη Μαδρίτη.
105
Κατέληξε στη δωδεκάδα που θα διεκδικήσει το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ της Πολωνίας, ο νέος ομοσπονδιακός προπονητής της Ισπανίας, Σέρτζιο Σκαριόλο.
Ο Ιταλός τεχνικός θα έχει στη διάθεσή του το μεγάλο αστέρι Παού Γκασόλ μετά τον απρόσμενο τραυματισμό του στο χέρι και στόχο να «τελειώσουν» αυτό που τους στέρησε η Ρωσία στον τελικό του προηγούμενου Ευρωμπάσκετ (2007) μέσα στη Μαδρίτη.
Οι δώδεκα «εκλεκτοί» του Σέρτζιο Σκαριόλο είναι οι εξής: Χουάν Κάρλος Ναβάρο, Ρούντι Φερνάντεθ, Κάρλος Καμπέθας, Ρίκι Ρούμπιο, Ραούλ Λόπεθ, Σέχιο Λουλ, Βίκτορ Κλάβερ, Αλεξ Μουμπρού, Χόρχε Γκαρμπαχόσα, Φελίπε Ρέγιες, Μαρκ Γκασόλ και Πάου Γκασόλ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Κακοκαιρία: Ποιες περιοχές έχουν ντυθεί στα λευκά – Πού σημειώνονται χιονοπτώσεις
- O Ολυμπιακός «εκτόξευσε» τις πιθανότητες του – Τι λένε οι αριθμοί μετά τη σπουδαία νίκη με τη Λεβερκούζεν (pics)
- Στράτος Τζώρτζογλου: «Με την Σοφία Μαριόλα χωρίσαμε, αλλά… δεν χωρίσαμε»
- Consumer Protection Heads Approved by Committee
- NBA: Διέλυσαν τους Κλίπερς οι Μπουλς (138-110) – Διπλό στο Ντένβερ οι Λέικερς (107-115)
- Δολοφονία στο Αγρίνιο: Απολογείται σήμερα ο 44χρονος – «Δεν περίμενα να φτάσουν τα πράγματα σε αυτό το σημείο»
