Συγκρούσεις στη Βενεζουέλα στη διάρκεια αντικυβερνητικής διαδήλωσης
Οπαδοί και αντίπαλοι του Ούγκο Τσάβες συγκρούστηκαν στους δρόμους του Καράκας στη διάρκεια διαδήλωσης κατά νομοσχεδίου της κυβέρνησης. Στην κεφαλή της πορείας οι δημοσιογράφοι, οι οποίοι διαμαρτύρονται για το άρθρο 50 που προβλέπει κυρώσεις σε βάρος των μέσων ενημέρωσης που «υποκινούν το μίσος».
30
Οπαδοί και αντίπαλοι του Ούγκο Τσάβες συγκρούστηκαν στους δρόμους του Καράκας στη διάρκεια διαδήλωσης κατά νομοσχεδίου της κυβέρνησης.
Στην κεφαλή της πορείας οι δημοσιογράφοι, οι οποίοι διαμαρτύρονται για το άρθρο 50 που προβλέπει κυρώσεις σε βάρος των μέσων ενημέρωσης που «υποκινούν το μίσος».
Παρόμοια επεισόδια σημειώθηκαν και πριν από δύο εβδομάδες, σε διαδηλώσεις εναντίον της απόφασης της κυβέρνησης του Ούγκο Τσάβες να κλείσει δεκάδες ραδιοφωνικούς σταθμούς -κυρίως της αντιπολίτευσης- επικαλούμενη τεχνικούς και διοικητικούς λόγους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Χωρίς συμφωνία αποχωρεί ο Βανς από το Ισλαμαμπάντ – Τι αναφέρει η ιρανική πλευρά
- Αϊτή: Τραγωδία σε δημοφιλές αξιοθέατο – Τουλάχιστον 30 νεκροί σε ποδοπάτημα, ανάμεσά τους παιδιά
- Στήθηκαν από τα ξημερώματα οι σούβλες στο κέντρο της Αθήνας
- Ο Ρόμπινσον στο στόχαστρο της Ζαλγκίρις και της… Euroleague
- Σαμπρίνα Κάρπεντερ: Ζήτησε συγγνώμη για τη Zαγρούτα που μπέρδεψε με Γιόντελινγκ στο Coachella
- Σύρος: Σε σταθερή κατάσταση ο 13χρονος που τον δάγκωσε οχιά
- Ανάσταση στην Αλεξανδρούπολη έκανε ο Δένδιας – Το μήνυμά του
- Ιστορική στιγμή στην Bundesliga: Η Ουνιόν Βερολίνου προσέλαβε την πρώτη γυναίκα προπονητή (pic)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 12.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/agustina-heit-mefvaXlDihk-unsplash-315x220.jpg)























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442