Ο Ρούμπιο προτίμησε τη Μπαρτσελόνα από την καλύτερη πρόταση του Ολυμπιακού
Την πόρτα της Μπανταλόνα για την απόκτηση του Ρίκι Ρούμπιο «χτύπησε» ο Ολυμπιακός σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο. Δημοσίευμα της «Marca» κάνει λόγο για την καλύτερη πρόταση (ετήσιες απολαβές 1 εκατ. ευρώ για δύο χρόνια με buy-out 700.000 ευρώ για το ΝΒΑ), που είχε ο Ισπανός πλέι μέικερ την οποία όμως αρνήθηκε γιατί θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα.
89
Την πόρτα της Μπανταλόνα για την απόκτηση του Ρίκι Ρούμπιο «χτύπησε» ο Ολυμπιακός σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο. Δημοσίευμα της «Marca» κάνει λόγο για την καλύτερη πρόταση, που είχε ο Ισπανός πλέι μέικερ την οποία όμως αρνήθηκε γιατί θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα.
Οι «ερυθρόλευκοι» του πρόσφεραν ετήσιες απολαβές 1 εκατομμυρίου ευρώ για συνεργασία δυο χρόνων με buy-out 700.000 ευρώ σε περίπτωση που ήθελε να μετακομίσει στο ΝΒΑ.
Σύμφωνα πάντα με τους Ισπανούς ο μισθός θα έφτανε τα 1.300.000 ευρώ εάν επέλεγε να μείνει στο Λιμάνι και τρίτο χρόνο, ενώ ο Ολυμπιακός φερόταν να έχει συμφωνήσει με τη Μπανταλόνα για την παραχώρησή του.
Ο Ρούμπιο, όμως, αν και δεν είχε καλύτερη οικονομική προσφορά, αφού πρώτα αρνήθηκε αυτήν της Ρεάλ Μαδρίτης, είπε όχι και στους Πειραιώτες, καθώς επιθυμεί να παραμείνει στην Βαρκελώνη και να αλλάξει γειτονιά μετακομίζοντας στην Μπαρτσελόνα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- ΗΠΑ: Μαίνεται η επιδημία ιλαράς λόγω της δυσπιστίας έναντι των εμβολίων
- Βενεζουέλα: Νέο ρεσάλτο, το 7ο, των ΗΠΑ στην Καραϊβική
- Μεντιλίμπαρ: «Δείξαμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε»
- Ευλογιά των προβάτων – Οι «αντιεμβολιαστές» απειλούν τη φέτα
- «Πάρτι» στο Καραϊσκάκη για τη σπουδαία νίκη του Ολυμπιακού – Αποθεώθηκαν οι Ερυθρόλευκοι (vid)
- Τζολάκης: «Πάμε για άλλη μια νίκη»
