Για εμπρησμό στη Νίκαια κατηγορείται ένας 18χρονος
Ένας 18χρονος συνελήφθη τη Δευτέρα στη Νίκαια, κατηγορούμενος για εμπρησμό από πρόθεση. Ο νεαρός έβαλε φωτιά σε ξερά χόρτα πίσω από το Κατράκειο Θέατρο, με αποτέλεσμα να καούν πέντε στρέμματα χαμηλής βλάστησης. Υψηλός ο κίνδυνος πυρκαγιάς και την Τετάρτη.
Για εμπρησμό από πρόθεση κατηγορείται ένας 18χρονος, ο οποίος συνελήφθη τη Δευτέρα στη Νίκαια.
Σύμφωνα με την κατηγορία, ο 18χρονος έβαλε φωτιά σε ξερά χόρτα, πίσω από το Κατράκειο Θέατρο, με αποτέλεσμα να καούν πέντε στρέμματα με χαμηλή βλάστηση.
Ο νεαρός οδηγείται στον Εισαγγελέα Πειραιά.
Εν τω μεταξύ, υψηλός θα είναι ο κίνδυνος πυρκαγιάς και για αύριο Τετάρτη. Σύμφωνα με την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας στο «κόκκινο» θα βρεθούν οι περιοχές της Αττικής, της Εύβοιας, της Βοιωτίας, της Κορινθίας, της Αργολίδος, της Λέσβου, της Χίου, της Σάμου, της Ικαρίας και η περιφέρεια της Κρήτης.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας