«Παρθενική» συνεδρίαση των ευρωβουλευτών της ΝΔ στη Ρηγίλλης
Η πρώτη συνεδρίαση των ευρωβουλευτών της ΝΔ πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στη Ρηγίλλης, κατά τη διάρκεια της οποίας έγινε μια πρώτη κατανομή ρόλων, ενώ συζητήθηκε και η παρουσία τους στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ). Στις 29 Ιουνίου συνεδριάζει το ΕΛΚ στην Αθήνα.
Η πρώτη συνεδρίαση των ευρωβουλευτών της ΝΔ, υπό την προεδρία του γραμματέα του κόμματος, Λευτέρη Ζαγορίτη, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στη Ρηγίλλης, κατά τη διάρκεια της οποίας έγινε και μια πρώτη κατανομή ρόλων, ενώ συζητήθηκε και η παρουσία τους στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.
Ο γραμματέας της ΝΔ ευχήθηκε στους ευρωβουλευτές καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο τους.
Σημείωσε, ακόμη, ότι στις 29 Ιουνίου θα συνεδριάσει στην Αθήνα το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα με θέματα το μέλλον της Ευρώπης, την διεθνή οικονομική κρίση, την ασφάλεια, την τρομοκρατία και την παράνομη μετανάστευση.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.