Μουσική «συνάντηση» του Νίκου Γκάτσου με τον Μάνο Χατζηδάκι τη Δευτέρα
Ο ποιητής Νίκος Γκάτσος και ο μουσικοσυνθέτης Μάνος Χατζηδάκις «συναντώνται» τη Δευτέρα στις 10μ.μ. στην art gallery cafe (Ιπποκράτους 1 και Γαληνού, Βούλα) σε μια μοναδική μουσική βραδιά γεμάτη ποιήματα και τραγούδια, ερμηνευμένα από σπουδαίους καλλιτέχνες.
103
Ο ποιητής Νίκος Γκάτσος και ο μουσικοσυνθέτης Μάνος Χατζηδάκις «συναντώνται» τη Δευτέρα στις 10μ.μ. στην art gallery cafe(Ιπποκράτους 1 και Γαληνού, Βούλα) σε μια μοναδική μουσική βραδιά.
Ποιήματα του Νίκου Γκάτσου θα απαγγείλει ο ηθοποιός Δημ.Αγοράς, ενώ τα τραγούδια θα ερμηνεύσουν η mezzo soprano Αιμιλία Ράπτη και ο Τάκης Κωνσταντακόπουλος.
Στο πιάνο ο μουσικοσυνθέτης Γιώργος Παυλάκος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ανδρουλάκης σε Χριστοδουλίδη: Καμία συμμετοχή στον πόλεμο – Η ευρωπαϊκή αλληλεγγύη εικονοποιήθηκε στην Κύπρο
- Βαλερί Περίν: Ο Superman, οι σφαγές της Οικογένειας Μάνσον και η ζωή μακριά από τα φώτα
- Θωρακίζοντας την Αττική: Με έναν ολιστικό στρατηγικό σχεδιασμό, η ΕΥΔΑΠ απαντά στην κλιματική κρίση
- Οι Αθώοι: Επικίνδυνα μονοπάτια
- Super League: Το πρόγραμμα του Ολυμπιακού στα play-off
- Σουηδία: Η κυβέρνηση προωθεί τις απελάσεις μεταναστών με βάση το αν ζουν «έντιμη ζωή»




