«Ευτυχισμένοι μαζί»… μένει στο Λιμάνι ο Νικοπολίδης
Ο Αντώνης Νικοπολίδης προανήγγειλε την παραμονή του στον Ολυμπιακό για μία ακόμη σεζόν, τονίζοντας, ωστόσο, ότι το θέμα της επέκτασης του συμβολαίου του με τους πειραιώτες, δεν αποτελεί πρώτη προτεραιότητα για τον ίδιο και την ομάδα τη δεδομένη χρονική στιγμή. «Δεν χρειάζεται να γίνουν συζητήσεις, έχω πολύ καλές σχέσεις με τον Ολυμπιακό», δήλωσε ο 37χρονος πορτιέρο στην ΝΕΤ.
- Ραούλ Μπράβο, Μήτρογλου στην αποστολή!
89
Ο Αντώνης Νικοπολίδης προανήγγειλε ουσιαστικά την παραμονή του στον Ολυμπιακό για μία ακόμα σεζόν, τονίζοντας, ωστόσο, ότι το θέμα της επέκτασης του συμβολαίου του με τους πειραιώτες, δεν αποτελεί πρώτη προτεραιότητα για τον ίδιο και την ομάδα σε αυτή τη φάση της σεζόν.
«Δεν χρειάζεται να γίνουν συζητήσεις, έχω πολύ καλές σχέσεις με τον Ολυμπιακό», δήλωσε ο 37χρονος τερματοφύλακας στην ΝΕΤ.
«Αν εγώ είμαι υγιής και ο σύλλογος είναι ευχαριστημένος από τον Αντώνη, τότε σίγουρα θα συνεχίσουμε μαζί. Δεν είναι κάτι που μας βιάζει. Αλλα πράγματα μας απασχολούν τώρα».
Οσον αφορά την πορεία του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα μέχρι τώρα, με δεδομένο ότι η ομάδα του οδηγεί την βαθμολογία έπειτα από τις πρώτες 11 αγωνιστικές, ο Νικοπολίδης θεωρεί ότι η υπόθεση «τίτλος» κάθε άλλο παρά έχει κριθεί.
«Θα ήταν τρελό να πούμε κάτι τέτοιο από τώρα», σημείωσε. «Παραδέχομαι ότι έχουμε ένα προβάδισμα, όμως δεν πήραμε σε καμία περίπτωση τον τίτλο. Πιστεύω ότι Παναθηναϊκός και ΑΕΚ είναι ακόμα οι κυριότεροι αντίπαλοι.
»Θα παίξουν και καλύτερο ποδόσφαιρο και θα πάρουν τις νίκες που χρειάζονται για να μας πιέσουν και να μας πλησιάσουν».
Σε ερώτηση για το ποια είναι τα δυνατά στοιχεία των ερυθρόλευκων φέτος, ο έμπειρος πορτιέρο είπε:
«Η ποιότητα των ποδοσφαιριστών, η εμπειρία και ο τρόπος που αντιδρούν οι ποδοσφαιριστές όταν οι ομάδα βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, είναι στοιχεία που δίνουν το ψυχολογικό πλεονέκτημα».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Ο Σπανούλης, το τηλεφώνημα της Ντουμπάι και η αρνητική απάντηση
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (18/4): Πού θα δείτε τα ματς της Super League, τον τελικό του Copa del Rey και Premier League
- Super League: Must win παιχνίδι για τον Άρη και «τελικός» στην Κρήτη – Τα τρία κομβικά ματς των play out
- Το… παράπονο του Φρανσίσκο: «Εγώ πρέπει να πάρω το βραβείο του MVP, όχι ο Βεζένκοφ»
- H απόφαση του Αντρέι Στογιάκοβιτς για το μέλλον του
- Η Κόβεντρι του Φρανκ Λάμπαρντ επέστρεψε στην Premier League
- Ίντερ – Κάλιαρι 3-0: Ακόμη πιο κοντά στο πρωτάθλημα οι «νερατζούρι»
- Πέθανε ο θρύλος του παγκόσμιου μπάσκετ Όσκαρ Σμιντ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 18.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/daniel-olah-enaFJelpNxY-unsplash-1-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442