43

Αφιερωμένη στο Μότσαρτ, το μεγαλοφυή μουσουργό της κλασικής περιόδου, είναι η συναυλία της Καμεράτα, Ορχήστρα των Φίλων της Μουσικής, στις 27 Νοεμβρίου (20:30) στην Αίθουσα Δημήτρης Μητρόπουλος.

Τρία μουσικά αριστουργήματα, τρία έργα-διαμάντια από την πλούσια εργογραφία του μεγάλου συνθέτη, έχουν επιλεγεί για να συνθέσουν το πρόγραμμα του αφιερώματος αυτού: το Andante για φλάουτο και ορχήστρα σε ντο μείζονα (KV 315), το Κοντσέρτο για πιάνο αρ. 20 σε ρε ελάσσονα (KV 466) και η Συμφωνία αρ. 36 σε ντο μείζονα, με την ονομασία «Linz» (KV 425).

Με τη σύμπραξη της Μαριλένας Δωρή στο φλάουτο, του Απόστολου Παληού στο πιάνο και με τον μόνιμο αρχιμουσικό της Κρίστοφερ Ουώρρεν-Γκρην, η Ορχήστρα υπόσχεται να προσφέρει στους φίλους της μουσικής, μια αξέχαστη μουσική εμπειρία.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ