89

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να αποσπάσει την ισοπαλία με 25-25 από τη Σουνγκούλ Σνεζίνσκ στον επαναληπτικό αγώνα του τρίτου γύρου το Σάββατο και να πάρει το «εισιτήριο» που οδηγεί στη φάση των «16» του Τσάλεντζ Καπ στο χάντμπολ ανδρών.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης πήρε το θετικό αποτέλεσμα απέναντι στους Ρώσους και με τα γκολ εκτός έδρας πήρε την πρόκριση. Το σκορ στο ημίχρονο ήταν 13-13.

Ο Δικέφαλος του Βορρά είχε αναδειχτεί ισόπαλος με 23-23 στο πρώτο παιχνίδι, που διεξήχθη το Σάββατο (15/11) στο κλειστό γυμναστήριο Θεσσαλονίκης.

Φίλιππος Βέροιας-Βαρντάρ Σκοπίων 30-27

Με τον τρόπο που προκρίθηκε ο ΠΑΟΚ στους «16» του Τσάλεντζ Καπ ανδρών στο χάντμπολ, αποκλείστηκε από την ίδια διοργάνωση ο Φίλιππος.

Οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν στη Βέροια 30-27 (ημίχρονο 18-13) τη Βαρντάρ Σκοπίων στον αγώνα ρεβάνς του Γ γύρου, ισοφάρισαν την ήττα τους με 27-24 στην ΠΓΔΜ, αλλά αποκλείστηκαν στα εκτός έδρας γκολ και αποχαιρέτησαν την Ευρώπη. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Φίλιππος είχε στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης διαφορά 4-5 τερμάτων, αλλά δεν άντεξε ως το τέλος.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ