Ο Μάρσαλ κατέρριψε ξανά το… ρεκόρ του και τρέλανε τα χρονόμετρα
Ο Πέτερ Μάρσαλ «τρέλανε» για ακόμα μια φορά τα χρονόμετρα, καθώς τρεις μέρες μετά την κατάρριψη του παγκοσμίου ρεκόρ στα 100μ. ύπτιο 25άρας πισίνας κατέβασε και άλλο το χρόνο. Ο Αμερικανός κολυμβητής είχε σημειώσει παγκόσμιο ρεκόρ στο παγκόσμιο κύπελλο της Στοκχόλμης (11/11) με 49.94 και το Σάββατο (15/11) στο Βερολίνο βελτίωσε την επίδοσή του με 49.63.
Ο Πέτερ Μάρσαλ «τρέλανε» για ακόμα μια φορά τα χρονόμετρα, καθώς τρεις μέρες μετά την κατάρριψη του παγκοσμίου ρεκόρ στα 100μ. ύπτιο 25άρας πισίνας κατέβασε και άλλο το χρόνο στο συγκεκριμένο αγώνισμα.
Ο Αμερικανός κολυμβητής είχε σημειώσει παγκόσμιο ρεκόρ στο παγκόσμιο κύπελλο της Στοκχόλμης (11/11) με 49.94 και το Σάββατο (15/11) στο παγκόσμιο κύπελλο του Βερολίνου βελτίωσε την επίδοσή του με 49.63.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας