Απεβίωσε από ανακοπή καρδιάς 60χρονος δρομέας στον Μαραθώνιο της Αθήνας
Ένας εξηντάχρονος δρομέας, ο οποίος μετείχε στο αγώνισμα των 10 χιλιομέτρων που διεξήχθη παράλληλα με τον 26ο Διεθνή Μαραθώνιο της Αθήνας, έχασε τη ζωή του ύστερα από καρδιακό επεισόδιο. Παρά την άμεση διακομιδή του στο νοσοκομείο ο άτυχος άνδρας δεν κατόρθωσε να επανέλθει και κατέληξε.
Ένας εξηντάχρονος δρομέας, ο οποίος μετείχε στο αγώνισμα των 10 χιλιομέτρων που διεξήχθη παράλληλα με τον 26ο Διεθνή Μαραθώνιο της Αθήνας, έχασε τη ζωή του ύστερα από καρδιακό επεισόδιο που υπέστη.
Πρόκειται για τον Δημήτρη Νικολαΐδη, ο οποίος κατέρρευσε ενώ βρισκόταν στη λεωφόρο Μεσογείων και στο ύψος του νοσοκομείου «Ερρίκος Ντυνάν».
Παρά την άμεση διακομιδή του στο νοσοκομείο και τη βοήθεια που του παρασχέθηκε, ο άτυχος άνδρας δεν κατόρθωσε να επανέλθει και κατέληξε.
Περίπου στο ίδιο ύψος σημειώθηκε ακόμη ένα ατύχημα, όταν άλλος δρομέας υπέστη κάταγμα ύστερα από πτώση.
Αποτελέσματα
Ο Κενυάτης Νίκολας Πολ Λεκουράα στους άνδρες και η Γιαπωνέζα Μάι Ταγκάμι στις γυναίκες αναδείχθηκαν νικητές στον 26ο κλασικό Μαραθώνιο δρόμο της Αθήνας.
Παράλληλα με τον Μαραθώνιο, με εκκίνηση και τερματισμό, το Παναθηναϊκό στάδιο διεξήχθησαν επίσης τα αγωνίσματα των 10 και 5 χιλιομέτρων σε άνδρες και γυναίκες.
Στα 10 χιλιόμετρα αναδείχθηκε στους άνδρες ο Γάλλος Ολιβιέ Βιτβέρ και στις γυναίκες η Μαροκινή Ρκία Ελμουκίμ.
Στα 5 χιλιόμετρα πρώτος στους άνδρες ήρθε ο Μιχάλης Γελασάκης και στις γυναίκες η Μαρία Ρηγοπούλου.
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα