89

Η αυλαία της έβδομης αγωνιστικής της Α1 χάντμπολ των αντρών άνοιξε με την αναμέτρηση του ΑΣΕ Δούκα με το Κορωπί την Τετάρτη στο γήπεδο «Δαΐς». Οι πρωταθλητές επικράτησαν των φιλοξενούμενων με 29-20 και ανέβηκαν στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 10 βαθμούς.

Ο Δούκας είχε το προβάδισμα καθ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και ήταν μπροστά στο σκορ στο ημίχρονο με 17-10. Η ομάδα του Κορωπίου προσπάθησε να κάνει την έκπληξη με σκοπό να απομακρυνθεί από τις τελευαταίες θέσεις της βαθμολογίας.

ΔΟΥΚΑΣ (Γιώργος Κρανάκης): Καργάκης, Τόμπρος 1, Ζαλώνης, Χατσατουριάν 7, Σταύρου, Γεωργιάδης, Ζιβούλοβιτς 6, Ζούγιοβιτς 8, Κλιάιτς, Φατούρος 3, Λούκασικ 2, Τουούμλα 2, Ζαμπούνης, Τζηράς.

Κορωπί (Γιάννης Βαρελτζής): Νικολάεβιτς, Σουρλαντζής, Κατσίκης 1, Τόλιας 1, Χελιώτης, Μάρκου 1, Κατούντας 1, Μπάρμπας, Δημόπουλος, Αναγνώστου Γ.Δ. 2, Ράπτης, Λούκιτς 8, Γιάντσα 5, Ασλανίδης 1.

Η βαθμολογία σε έξι αγώνες

Θερμαϊκός 12
ΑΣΕ Δούκα 10 (7αγώνες)
ΑΕΚ 9
Πανελλήνιος 9
Διομήδης Άργους 8
Φίλιππος Βέροιας 8
ΠΑΟΚ 8
ΓΑΣ Κιλκίς 6
ΓΣ Κορωπίου 4 (7αγώνες)
Ιωνικός Ν.Φ. 4
Βριλήσσια 4
Ζαφειράκης Νάουσας 2
Απόλλων Καλαμαριάς 2
Μινώταυρος Πάτρας 0

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr