Ξεκινά το Φεστιβάλ για τον κινηματογράφο της Λατινικής Αμερικής
Αφιερωμένο στο σινεμά της Λατινικής Αμερικής είναι το Φεστιβάλ που διοργανώνεται από την Πέμπτη έως τις 26 Οκτωβρίου στον κινηματογράφο Αφαία. Κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ θα προβληθούν 21 ταινίες από δέκα χώρες της Λατινικής Αμερικής.
91
Αφιερωμένο στο σινεμά της Λατινικής Αμερικής είναι το Φεστιβάλ που διοργανώνεται από τις 23 έως τις 26 Οκτωβρίου στον κινηματογράφο Αφαία. Κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ θα προβληθούν 21 ταινίες από δέκα χώρες της Λατινικής Αμερικής.
Οι ταινίες που θα προβληθούν κατάφεραν να περάσουν τα σύνορά τους και να κερδίσουν βραβεία σε μεγάλα διεθνή φεστιβάλ, δίνοντας το στίγμα ενός κινηματογράφου που τα τελευταία ιδίως χρόνια γνωρίζει ιδιαίτερη άνθιση.
Ανάμεσα στις ταινίες που θα προβληθούν είναι το πολυβραβευμένο Iluminados por el Fuego από την Αργεντινή, το The fall of Fujimori, ένα πολιτικό ντοκιμαντέρ που ρίχνει φως στην πορεία του προέδρου Αλμπέρτο Φουτζιμόρις, το Madeinusa από το Περού και άλλα.
Το Φεστιβάλ διοργανώνει η εταιρεία New Star.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Το ποσό-μαμούθ που θα πάρει ως αποζημίωση ο Αμορίμ από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»
- «Ελ. Βενιζέλος»: Ακυρώσεις πτήσεων λόγω των εξελίξεων στη Μέση Ανατολή
- Ντέμι Μουρ: Το τολμηρό καρέ του Δημήτρη Γιαννέτου και το leather look στο σόου της Gucci στο Μιλάνο
- Οι επαγγελματίες της εστίασης «αδειάζουν» την κυβέρνηση για τις αυξήσεις στο ΦΠΑ – Βουλιάζει ο τζίρος
- Στο Σύνταγμα ο Κουτσούμπας: Το πραγματικό δίλημμα είναι «ή τα κέρδη τους ή οι ζωές μας»
- Ένταση στο Σύνταγμα: Κρότου λάμψης και δακρυγόνα από τους αστυνομικούς στο συλλαλητήριο για τα Τέμπη


