«Δουλειά τώρα, έτοιμοι την άνοιξη» δήλωσε ο Γιαννάκης για τον Ολυμπιακό
Ικανοποιημένος από τη διάθεση που δείχνουν οι παίκτες του κατά τις πρώτες ημέρες της προετοιμασίας στο Καρπενήσι, εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Παναγιώτης Γιαννάκης. «Τα παιδιά έχουν μεγάλη διάθεση», τόνισε ο «Δράκος», ο οποίος ζήτησε υπομονή, καθώς «...μας ενδιαφέρει να είμαστε όσο γίνεται πιο έτοιμοι την άνοιξη».
89
Ικανοποιημένος από τη διάθεση που δείχνουν οι παίκτες του κατά τις πρώτες ημέρες της προετοιμασίας στο Καρπενήσι, εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Παναγιώτης Γιαννάκης. «Τα παιδιά έχουν μεγάλη διάθεση», τόνισε ο «Δράκος», ο οποίος ζήτησε υπομονή, καθώς «…μας ενδιαφέρει να είμαστε όσο γίνεται πιο έτοιμοι την άνοιξη».
O Παναγιώτης Γιαννάκης αναχώρησε το πρωί της Τετάρτης (10/9) για το Μιλάνο, προκειμένου να δώσει το παρών στη σύσκεψη της Ευρωλίγκα με τους διαιτητές και τους προπονητές, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη (11/9).
Κατά την αναχώρησή του ο «Δράκος» αναφέρθηκε στις πρώτες ημέρες της προετοιμασίας: «Τα παιδιά ήρθαν με μεγάλη όρεξη για δουλειά και προσπαθούν να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό. Εγώ, όπως σε όλους, τους ζητώ να έχουν υπομονή γιατί θέλουμε να είμαστε έτοιμοι όσο γίνεται περισσότερο την Aνοιξη».
Στη συνέχεια ο τεχνικός του Ολυμπιακού ανέφερε: «Θέλουμε να δημιουργήσουμε μια ομάδα που θα ικανοποιήσει τις προσδοκίες όλων και για να το καταφέρουμε αυτό πρέπει να χαλιναγωγήσουμε τον ενθουσιασμό και τη διάθεση για να έχουμε περισσότερο χρόνο στο γήπεδο χωρίς απώλειες.
»Αυτή τη στιγμή όμως χρειαζόμαστε τη διάθεση που δείχνουν τα παιδιά για να μάθουν καλύτερα ο ένας τον άλλο και να βάλουμε περισσότερα πράγματα στην ομάδα».
Ο Γιαννάκης αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα το βράδυ της Πέμπτης (11/9) και το πρωί της επόμενης μέρας θα μεταβεί στο Καρπενήσι για να ηγηθεί και πάλι των προπονήσεων του Ολυμπιακού.
Το πρόγραμμα της Τετάρτης (10/9) περιελάμβανε το πρωί μπάσκετ και το απόγευμα οι παίκτες του Ολυμπιακού έχουν ρεπό. Οσον αφορά την Πέμπτη (11/9), οι ερυθρόλευκοι θα έχουν το πρωί προπόνηση μπάσκετ και το απόγευμα ασκήσεις με βάρη και σουτ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Γαλλία: Το Ελιζέ διαψεύδει τον Τραμπ ότι έπεισε τον Μακρόν να αυξήσει τις τιμές των φαρμάκων
- Το μήνυμα του Φουστέρ για την επιστροφή στο Καραϊσκάκη: «Μεγάλα συναισθήματα, μια ανάμνηση για πάντα»
- Ο Σωκράτης Μάλαμας επέστρεψε με νέο άλμπουμ και μικρές ιστορίες σχέσεων
- ΣΥΡΙΖΑ: Άβολες αλήθειες για τις επιδόσεις Μητσοτάκη στο ζήτημα του κόστους ζωής των Ελλήνων από το ΙΝΕ-ΓΣΕΕ
- «Κανείς δεν επικοινώνησε με τη Λόρα» λέει η μητέρα της – Συνεχίζεται η αναζήτηση της 16χρονης
- Φοινικούντα: «Τη ζωή του φοβόταν» – Νέα στοιχεία για το διπλό φονικό
