Η Ισπανία πρέπει να προσέξει το παιχνίδι της σύμφωνα με τον Μαρκ Γκασόλ
Η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια, Ισπανία, είναι η πρώτη αντίπαλος της Εθνικής ομάδας μπάσκετ των ανδρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες την Κυριακή στις 09:30. Οι «φούριας ρόχας» θα αγωνιστούν χωρίς αγωνιστικά προβλήματα κι ένα από τα βασικά μέλη της ομάδας, ο Μαρκ Γκασόλ, τόνισε πως κλειδί της αναμέτρησης θα είναι ο έλεγχος του ρυθμού.
89
Η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια, Ισπανία, είναι η πρώτη αντίπαλος της Εθνικής ομάδας μπάσκετ των ανδρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες την Κυριακή στις09:30. Οι «φούριας ρόχας» θα αγωνιστούν χωρίς αγωνιστικά προβλήματα κι ένα από τα βασικά μέλη της ομάδας, ο Μαρκ Γκασόλ,τόνισε πως κλειδί της αναμέτρησης θα είναι ο έλεγχος του ρυθμού.
«Δεν σκοπεύουμε να βάλουμε κάτι διαφορετικό στο παιχνίδι μας. Απλά, θα επικεντρωθούμε στα βασικά ατού της αντιπάλου μας» είπε ο Ισπανός σέντερ και συμπλήρωσε:
«Προχωράμε βήμα-βήμα, γνωρίζοντας ότι μόνο έτσι μπορούμε να βλέπουμε μακριά στο μέλλον. Αρκεί να προσέξουμε το δικό μας παιχνίδι. Αν καταφέρουμε να ελέγξουμε τον ρυθμό του αγώνα, τότε θα έχουμε πολλές πιθανότητες να πάρουμε τη νίκη».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Συνταγές: Φακές σούπα
- Κρίσιμη η κατάσταση στη Χιλή από τις φονικές πυρκαγιές – Πολλοί νεκροί, δάση και ολόκληρες πόλεις έγιναν στάχτη
- Νέα 48ωρη απεργία από τους οδηγούς ταξί – Τα αιτήματά τους
- Ύπνος: Πόσο καλό μας κάνουν οι 8 ώρες κάθε βράδυ;
- Καιρός: Νεφώσεις με χιονόνερο, χιόνια και θυελλώδεις ανέμους- Περαιτέρω επιδείνωση από Τετάρτη
- Τέσσερα μέτρα για λιγότερα φάρμακα και στήριξη των γενοσήμων

