Ωρα για μοντάρισμα στην ΑΕΚ με δυνατά φιλικά στην Αυστρία
Aνακοινώθηκε από την ΠΑΕ ΑΕΚ το πρόγραμμα του δευτέρου σταδίου της προετοιμασίας, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 24/7 ως τις 4/8 στο Λέογκανγκ της Αυστρίας και στο οποίο ο Γιώργος Δώνης θα έχει την ευκαιρία να μοντάρει το υλικό της ομάδας, μέσα από τα πέντε φιλικά που θα δώσει η Ενωση σε αυτό το διάστημα.
Aνακοινώθηκε από την ΠΑΕ ΑΕΚ το πρόγραμμα του δευτέρου σταδίου της προετοιμασίας, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 24/7 ως τις 4/8 στο Λέογκανγκ της Αυστρίας και στο οποίο ο Γιώργος Δώνης θα έχει την ευκαιρία να μοντάρει το υλικό της ομάδας, μέσα από τα πέντε φιλικά που θα δώσει η Ενωση σε αυτό το διάστημα.
Η αποστολή θα αναχωρήσει για το Μόναχο την Πέμπτη (24/7) στις 08:35GR και οι παίκτες θα κάνουν την πρώτη τους προπόνηση στο Λέογκανγκ στις 19:30GR. Την Παρασκευή (25/7) θα γίνουν δύο προπονήσεις, 09:30GR και 19:30GR, ενώ το Σάββατο (26/7) η ομάδα θα προπονηθεί στις 09:30GR και το απόγευμα θα δώσει το πρώτο φιλικό με την Γκρόιτερ Φιρτ (Β Γερμανίας), στο Λέογκανγκ, στις 19:00GR. Την Κυριακή 27/7 είναι προγραμματισμένη μια μόνο προπόνηση στις 19:30GR.
Την Δευτέρα 28/7 θα γίνουν δύο προπονήσεις στις 09:30GR και στις 19:30GR και την Τρίτη 29/7 θα προπονηθούν το πρωί και το απόγευμα θα αντιμετωπίσουν την Eνεργκί Κότμπους (ομάδα Bundesliga), στο Bad Endorf (αλλαγή έδρας), στις 19:30GR. Ίδιο πρόγραμμα και την επόμενη ημέρα, Τετάρτη 30/7, με προπόνηση στις 09:30GR και το απόγευμα φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την Μπούρσασπορ (Α Τουρκίας), στο Λέογκανγκ, στις 18:00GR.
Στις 31/7 θα γίνουν δύο προπονήσεις (09:30GR και 19:30GR). Την 1η Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί μια προπόνηση το πρωί και το απόγευμα θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας με αντίπαλο την Τζένοα (A Ιταλίας), στο Γένμπαχ, στις 18:00GR. Στις 2/8 θα υπάρχει διπλή προπόνηση (09.30GR και 19.30GR) ενώ στις 3/8 θα διεξαχθεί μόνο ο φιλικός αγώνας με την Aνκαρασπόρ (Α Τουρκίας), στο Σεντ Γιόχαν, στις 19:30GR.
Το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας στην Αυστρία θα ολοκληρωθεί στις 4/8 με προπόνηση στις 09.30. Η αποστολή θα επιστρέψει στην Αθήνα την ίδια ημέρα, από Μόναχο (ώρα αναχώρησης 20.20).
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Παναθηναϊκός και ακόμη έξι ομάδες της Euroleague βρίσκονται στο κυνήγι του Τρεντ Φόρεστ, που αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς παίκτες του καλοκαιριού.