Εν αναμονή της κλήρωσης του ομίλου των Ολυμπιακών Αγώνων
Η Εθνική έκανε το καθήκον της, προκρίθηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες και τώρα... περιμένει. Το βράδυ της Κυριακής (20/7), μετά το τέλος του μικρού τελικού του Προολυμπιακού τουρνουά, απ όπου θα προκύψει η τρίτη ομάδα που θα πάρει το εισιτήριο για το Πεκίνο, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα μάθει και σε ποιον όμιλο του Ολυμπιακού τουρνουά θα συμπεριληφθεί.
89
Η Εθνική έκανε το καθήκον της, προκρίθηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες και τώρα… περιμένει. Το βράδυ της Κυριακής (20/7), μετά το τέλος του μικρού τελικού του Προολυμπιακού τουρνουά, απ όπου θα προκύψει η τρίτη ομάδα που θα πάρει το εισιτήριο για το Πεκίνο, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα μάθει και σε ποιον όμιλο του Ολυμπιακού τουρνουά θα συμπεριληφθεί.
Μέχρι στιγμής, οι όμιλοι έχουν ως εξής:
Α Ομιλος: Αργεντινή, Αυστραλία, Ιράν, Λιθουανία, Ρωσία. Μία ομάδα που προκρίθηκαν από το Προολυμπιακό
Β` Ομιλος:Ανγκόλα, Κίνα, Ισπανία, ΗΠΑ. Δύο ομάδες που προκρίθηκαν από το Προολυμπιακό.
Πρόκειται, δηλαδή, για δύο ομίλους των έξι ομάδων, από τους οποίους προκρίνονται στα προημιτελικά οι τέσσερις πρώτοι. Εκεί, θα προκύψουν μετά από χιαστί νοκ άουτ παιχνίδια (ο πρώτος του 1ου ομίλου με τον τέταρτου του 2ου ομίλου κ.ο.κ.), τα δύο ζευγάρια των ημιτελικών.
Είναι πολύ επικίνδυνο να γίνει οποιαδήποτε πρόβλεψη για το τι… συμφέρει την Εθνική. Ο 1ος όμιλος είναι σίγουρα πιο δύσκολος και λογικά στα προημιτελικά θα βρει μπροστά της μία εκ των ΗΠΑ και Ισπανία, με ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό για ένα νοκ άουτ παιχνίδι.
Από την άλλη πλευρά, ο 2ος όμιλος είναι πιο βατός, όμως και πάλι είναι δύσκολο να τρυπώσει η Ελλάδα στις πρώτες δύο θέσεις κι έτσι στους 8 θα αντιμετωπίσει λογικά μία εκ των Αργεντινή, Ρωσία και Λιθουανία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Παναθηναϊκός: Η 11άδα που επέλεξε ο Μπενίτεθ για το παιχνίδι με τη Φερεντσβάρος (pic)
- Κίνα: Η αστυνομία συνέλαβε δύο άντρες για την ανάρτηση μίας εικόνας με… «γκέι πάντα»
- ΠΑΟΚ: Η μεγάλη ευκαιρία με το «τακουνάκι» του Γιακουμάκη (vid)
- «Τα γυμνά της μητέρας μου είναι δώρο» – Η κόρη της Σίντι Κρόφορντ, Κάια Γκέρμπερ, για τη μοναχική παιδική ηλικία και το «χαμαιλεοντικό» αύριο
- Μακρόν: Η Γαλλία και η Ευρώπη θέλουν «σεβασμό
- Ολυμπιακός – Εστουδιάντες 68-72: Ήττα στις λεπτομέρειες και αποκλεισμός

