O προπονητής της Χαλ Σίτι, Φιλ Μπράουν, τόνισε ότι θα συνεχίσει να έχει επαφές με τον Στέλιο Γιαννακόπουλο, για τον οποίο θεωρεί ότι μπορεί να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα στο δύσκολο έργο της παραμονής στην premier league.
O προπονητής της Χαλ Σίτι, Φιλ Μπράουν, τόνισε ότι θα συνεχίσει να έχει επαφές με τον Στέλιο Γιαννακόπουλο, για τον οποίο θεωρεί ότι μπορεί να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα στο δύσκολο έργο της παραμονής στην premier league.
Ο Γιαννακόπουλος αποκάλυψε πρόσφατα ότι πρωταρχικός του στόχος είναι να παραμείνει στην Premier League και ο Φίλ Μπράουν, τον οποίο είχε ως προπονητή και στην Μπόλτον, τον γνωρίζει καλά και τον εμπιστευτεί.
Ο Μπράουν είπε: «Θα μιλήσω με τον μάνατζέρ του, όταν επιστρέψει από τις διακοπές και θα μιλήσω στον ίδιο τον παίκτη σύντομα. Tον γνωρίζω πολύ καλά και αυτή τη στιγμή έχει επιστρέψει στην Ελλάδα με την οικογένειά του» ενώ πρόσθεσε:
«Αλλωστε, μόλις ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Ελλάδας στο Euro 2008. Είμαι σίγουρος ότι θα υπάρξει ευκαιρία να συνομιλήσω μαζί του στο άμεσο μέλλον».
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Ολυμπιακός επικράτησε του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας με 30-23 και έκανε το 1-0 στην ημιτελική σειρά της Handball Premier για τα playoffs των θέσεων (1-4).
Κηφισιά και Αστέρας… τίμησαν την φετινή παράδοση μεταξύ τους καθώς για τέταρτο φετινό ματς δεν υπήρξε νικητής. Ο Αστέρας έχασε ευκαιρία να προσπεράσει την ΑΕΛ (που χάνει στο Περιστέρι)
LIVE: ΟΦΗ – Λεβαδειακός. Παρακολουθήστε live στις 18:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΟΦΗ – Λεβαδειακός για τη 2η αγωνιστική των θέσεων 5-8 πλέι οφ της Super League. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 2 HD.