Συναυλία τζαζ στις 31 Μαΐου στην Ερμούπολη της Σύρου
Συναυλία τζαζ με το γκρουπ JazzXpress του Ολλανδού ντράμερ Έρικ Ίνεκε διοργανώνει το Σάββατο 31 Μαΐου στις 21:00 το βράδυ στο θέατρο Απόλλων το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ερμούπολης της Σύρου και η ολλανδική πρεσβεία.
91
Συναυλία τζαζ με το γκρουπ JazzXpress του Ολλανδού ντράμερ Έρικ Ίνεκε διοργανώνει το Σάββατο 31 Μαΐου στις 21:00 το βράδυ στο θέατρο Απόλλων το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ερμούπολης της Σύρου και η ολλανδική πρεσβεία.
Ο Έρικ Ίνεκε ξεπερνά τα 40 χρόνια. Έχει συνεργαστεί με πολλά γνωστά ονόματα της τζαζ όπως ο Ντίζι Γκιλέσπι, ο σαξοφωνίστας Ντέξτερ Γκόρντον, ο Τζόνι Γκρίφιν, ο Μπεν Γουέμπστερ και ο Χανκ Μόμπλεϊ.
Στο θέατρο Απόλλων θα εμφανιστεί μία μέρα μετά την εμφάνισή του στο Ευρωπαϊκό Φεστιβάλ Τζαζ.
Το γκρουπ του συνδυάζει τρεις γενιές μουσικών και περιλαμβάνει τον Ρικ Μολ (τρομπέτα, φλούγκελχορν), τον Σγιούρντ Ντεϊκχάιζεν (τενόρο σαξόφωνο), τον Ρομπ φαν Μπάβελ (πιάνο) και τον Μάριους Μπέετς (κοντραμπάσο) με τον ίδιο στα τύμπανα.
Το πρόγραμμα που θα παρουσιάσουν αποτελείται από δικές τους συνθέσεις και γνωστά κομμάτια του τζαζ ρεπερτορίου με σταθερή αναφορά το χαρντ – μποπ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Τραμπ προσκάλεσε την πρωθυπουργό της Ιαπωνίας στον Λευκό Οίκο
- Περού: 2 μουσικοί τραυματίστηκαν σε ένοπλη επίθεση κατά του συγκροτήματός τους στη διάρκεια συναυλίας
- Γάζα: Οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα καταγγέλλουν την απαγόρευση πρόσβασης ΜΚΟ από το Ισραήλ
- Σεισμός στο Μεξικό: Τουλάχιστον 2 νεκροί – Καταστράφηκαν πολλά σπίτια
- Ειρηνικός: Ο Πέτρο δείχνει πού μπορεί να βρίσκονται επιζήσαντες από τα πλήγματα των ΗΠΑ
- Ο νέος δήμαρχος της Νέας Υόρκης Μαμντάνι κατήργησε εκτελεστικά διατάγματα του προκατόχου του



