Πυρκαγιά και ζημιές στο κτίριο της Φιλαρμονικής του Βερολίνου
Υπό έλεγχο προσπαθούν να θέσουν οι Γερμανοί πυροσβέστες την πυρκαγιά που ξέσπασε στο κτίριο της Φιλαρμονικής του Βερολίνου, ενώ την ίδια στιγμή έχει απομακρυνθεί με ασφάλεια το επισκέπτες και το προσωπικό. Τα μέλη της ορχήστρας κατάφεραν να απομακρύνουν και αρκετά ανεκτίμητης αξίας μουσικά όργανα.
95
Υπό έλεγχο προσπαθούν να θέσουν οι Γερμανοί πυροσβέστες την πυρκαγιά που ξέσπασε στο κτίριο της Φιλαρμονικής του Βερολίνου, ενώ την ίδια στιγμή έχει απομακρυνθεί με ασφάλεια το επισκέπτες και το προσωπικό.
Από την πλευρά της η Πυροσβεστική δηλώνει ότι η πυρκαγιά μοιάζει να περιορίζεται στον χώρο της οροφής αν και το κτίριο έχει υποστεί σοβαρές ζημιές.
«Το κτίριο κινδυνεύει αλλά θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να διασώσουμε αυτό το σημαντικό πολιτιστικό χώρο του Βερολίνου», τόνισε σχετικά εκπρόσωπος της πυροσβεστικής.
Τα μέλη της ορχήστρας κατάφεραν να απομακρύνουν και αρκετά ανεκτίμητης αξίας μουσικά όργανα. Δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί στους μουσικούς ή το κοινό.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η πυρκαγιά ξέσπασε το μεσημέρι της Τρίτης κατά πάσα πιθανότητα κατά την διάρκεια εργασιών με μηχανήματα οξυγοκόλλησης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Νεκροί η κόρη, ο γαμπρός, ο εγγονός και η νύφη του Αλί Χαμενεΐ κατά τις πρωινές επιθέσεις
- Στενά του Ορμούζ: Τα τάνκερ αποφεύγουν το θαλάσσιο πέρασμα μετά τις επιθέσεις στο Ιράν
- Ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης Ζοχράν Μαμντάνι καταδίκασε τις επιθέσεις εναντίον του Ιράν
- Η επίθεση στο Ιράν το μεγαλύτερο ρίσκο της εξωτερικής πολιτικής Τραμπ
- CIA για Ιράν: Ο Χαμενεΐ θα μπορούσε να αντικατασταθεί από σκληροπυρηνικούς των Φρουρών της Επανάστασης
- ΗΠΑ: Οι Δημοκρατικοί στο Κογκρέσο απαιτούν άμεση ψηφοφορία για να περιορίσουν τη δράση του Τραμπ στο Ιράν


