Νικητής της Eurovision Νέων Μουσικών ο 19χρονος Διονύσιος Γραμμένος
Μεγάλος νικητής του 14ου Πανευρωπαϊκού Τελικού Διαγωνισμού Eurovision Νέων Μουσικών αναδείχθηκε ο 19χρονος Διονύσιος Γραμμένος με κλαρινέτο. Με την ερμηνεία του, ο νεαρός μουσικός ενθουσίασε κοινό και επιτροπή στην Βιέννη.
53
Μεγάλος νικητής του 14ου Πανευρωπαϊκού Τελικού Διαγωνισμού Eurovision Νέων Μουσικών αναδείχθηκε ο 19χρονος Διονύσιος Γραμμένος με κλαρινέτο.
Ο Διονύσιος Γραμμένος από την Κέρκυρα προκρίθηκε στην τελική επτάδα, μεταξύ 16 μουσικών από ισάριθμες ευρωπαϊκές χώρες που λαμβάνουν μέρος στο διαγωνισμό.
Όπως αναφέρει η ΝΕΤ, ο 19χρονος στον προκριματικό έπαιξε τρεις παραλλαγές Stravinsky και L.Bassi (Rigoletto Fantasia Di Concerto), συνοδεία της Ελένης Νικολαΐδη στο πιάνο.
Ο Δ.Γραμμένος κέρδισε τις εντυπώσεις και η Διεθνής Κριτική Επιτροπή -αποτελούμενη από διακεκριμένους μουσικούς- τον επέλεξε για την τελική επτάδα.
Το βράδυ της Παρασκευής, ο νεαρός μουσικός ενθουσίασε κοινό και επιτροπή με την ερμηνεία του, με αποτέλεσμα να αναδειχθεί νικητής του διαγωνισμού και να φέρει έναν τιμητικό τίτλο στη χώρα.
Ο Τελικός Πανευρωπαϊκός Διαγωνισμός σηματοδοτεί την έναρξη του φημισμένου Φεστιβάλ της Βιέννης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- H αντιύλη βγήκε για πρώτη φορά από το εργαστήριο – Ιστορική βόλτα με φορτηγό του CERN
- Οι χειρότεροι Μπακς της εποχής Αντετοκούνμπο: Η κόντρα με τον Γιάννη, τα αρνητικά ρεκόρ και η λευκή πετσέτα
- H Δανία αναζητεί τη νέα της κυβέρνηση μετά τις βουλευτικές εκλογές – Τα σενάρια
- ΕΕ: Νέα στρατηγική για την αντιμετώπιση των δασικών πυρκαγιών – Επιπλέον αεροσκάφη και προληπτική τοποθέτηση πυροσβεστών
- Ήγγικεν η θερινή ώρα – Την Κυριακή γυρίζουμε τους δείκτες μπροστά
- Η Τουρκία υπογράφει συμφωνία δισεκατομμυρίων με το Ηνωμένο Βασίλειο για την απόκτηση μαχητικών αεροσκαφών





