Πέδρο Αλμοδόβαρ και Πενέλοπε Κρουθ ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους
Μια παθιασμένη και αυτοκαταστροφική γυναίκα θα ερμηνεύσει η Πενέλοπε Κρουθ στη νέα ταινία που ετοιμάζει ο Πέδρο Αλμοδόβαρ με τίτλο Los abrazos rotos (Σπασμένες Αγκαλιές). Η ταινία θα γυριστεί σε στυλ φιλμ νουάρ της δεκαετίας του 1950 και η εξέλιξή του θα καταγραφεί σε blog.
91
Μια παθιασμένη και αυτοκαταστροφική γυναίκα θα ερμηνεύσει η Πενέλοπε Κρουθ στη νέα ταινία που ετοιμάζει ο Πέδρο Αλμοδόβαρ με τίτλο Los abrazos rotos (Σπασμένες Αγκαλιές). Η ταινία θα γυριστεί σε στυλ φιλμ νουάρ της δεκαετίας του 1950 και η εξέλιξή του θα καταγραφεί σε blog.
Η ταινία περιστρέφεται γύρω από έναν πλαστικό χειρουργό που αναζητά εκδίκηση από τον άνδρα που βίασε την κόρη του.
Στο φιλμ πρωταγωνιστεί η Πενέλοπε Κρουθ, συχνή συνεργάτιδα του Πέδρο Αλμοδόβαρ -είχαν δουλέψει μαζί στο Volver-, καθώς και οι Μπλάνκα Πορτίγιο, Λουίς Ομάρ, Χοσέ Λουίς Γκόμεθ, Ρόσι Ντε Πάλμα και η Λόλα Δουένιας.
Εν τω μεταξύ, η πορεία των γυρισμάτων θα καταγραφεί σε blog, το οποίο θα περιλαμβάνει φωτογραφίες, βίντεο και άλλα στοιχεία για την ταινία, της οποίας τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τον Μάιο.
Η λειτουργία του blog θα ξεκινήσει την Παρασκευή και θα διατίθεται στην αγγλική, ισπανική και γαλλική γλώσσα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- H αντιύλη βγήκε για πρώτη φορά από το εργαστήριο – Ιστορική βόλτα με φορτηγό του CERN
- Οι χειρότεροι Μπακς της εποχής Αντετοκούνμπο: Η κόντρα με τον Γιάννη, τα αρνητικά ρεκόρ και η λευκή πετσέτα
- H Δανία αναζητεί τη νέα της κυβέρνηση μετά τις βουλευτικές εκλογές – Τα σενάρια
- ΕΕ: Νέα στρατηγική για την αντιμετώπιση των δασικών πυρκαγιών – Επιπλέον αεροσκάφη και προληπτική τοποθέτηση πυροσβεστών
- Ήγγικεν η θερινή ώρα – Την Κυριακή γυρίζουμε τους δείκτες μπροστά
- Η Τουρκία υπογράφει συμφωνία δισεκατομμυρίων με το Ηνωμένο Βασίλειο για την απόκτηση μαχητικών αεροσκαφών





