Νίκη της ομάδας του Νότου στο All Star game της Αμαλιάδας
Η ομάδα του Νότου ήταν η νικήτρια στο All Star game των Ελπίδων, το οποίο διεξήχθη το Σάββατο στην Αμαλιάδα, καθώς επικράτησε αυτής του Βορρά με 93-69. Ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς ήταν ο νικητής στον διαγωνισμό τριπόντων και εξασφάλισε συμμετοχή του στον κυριακάτικο διαγωνισμό τριπόντων του All Star Game (16:00).
66
Η ομάδα του Νότου ήταν η νικήτρια στο All Star game των Ελπίδων, το οποίο διεξήχθη το Σάββατο στην Αμαλιάδα, καθώς επικράτησε αυτής του Βορρά με 93-69.
Οι δύο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ έως τα μέσα της δεύτερης περιόδου. Σε εκείνο το σημείο οι «Νότιοι» βρίσκονταν στο +4 (26-30), έχοντας ως επιθετικές «αιχμές» τους Σιγκούνα (7π.), Παππά (5π.) και Γιάνκοβιτς (5π.), την ώρα που ο Καραδολάμης (11π.) κρατούσε τους «Βόρειους» μέσα στο παιχνίδι.
Κάπου εκεί η ομάδα του Νότου πάτησε… γκάζι και με επιμέρους σκορ 18-4 πήγε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα με προβάδισμα 18 πόντων (30-48). Στο διάστημα αυτό η άμυνα των «Νότιων» περιόρισε τον Καραδολάμη, ενώ επιθετικά ανέβασε την απόδοσή τους ο Κατιάκος (8π.).
Η τρίτη περίοδος δεν διαφοροποίησε κάτι ως προς το αποτέλεσμα του αγώνα, καθώς η λήξη της βρήκε την ομάδα του Νότου στο +18. Έτσι, το τέταρτο δεκάλεπτο έλαβε διαδικαστικό χαρακτήρα, με τους «Νότιους» να αποκτούν λίγο πριν από την ολοκλήρωσή του προβάδισμα 25 πόντων (63-88).
Τα δεκάλεπτα: 17-20, 30-48, 51-69, 69-93.
Διαιτητές: Διαμαντής, Μπούσιας, Πίγκας.
ΕΛΠΙΔΕΣ ΒΟΡΡΑ (Γιάννης Σφαιρόπουλος-Δημήτρης Πρίφτης): Μούρτος, Γαλαζούλας 4, Βασιλείου 7 (1), Παπανικολάου 2, Καραδολάμης 23 (1), Καραβασάνης 4, Τρυφωνόπουλος 2, Θεοδωράκος 4, Τριχόπουλος 3, Σκορδίλης 14, Τσαϊρέλης 6.
ΕΛΠΙΔΕΣ ΝΟΤΟΥ (Δημήτρης Ιτούδης-Κρις Χουγκάζ): Κατιάκος 17, Παπαντωνίου 3, Ιωακειμίδης 2, Ματαλόν 2, Θεοδωράκος 5 (1), Παππάς 14 (1), Ταταρούνης 7, Γεωργιόπουλος, Γιάνκοβιτς 5 (1), Σιγκούνας 20 (2), Τουντζιαράκης 10, Νοέας 8.
Ο Γιάνκοβιτς στον κυριακάτικο διαγωνισμό τριπόντων
Ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς ήταν ο νικητής στον διαγωνισμό τριπόντων των Ελπίδων, ο οποίος εξασφάλισε, παράλληλα, τη συμμετοχή του στον κυριακάτικο διαγωνισμό τριπόντων του All Star Game. Στον πρώτο γύρο του διαγωνισμού συμμετείχαν κατά σειρά οι Νίκος Θεοδωράκος (συγκέντρωσε 10 βαθμούς), Νίκος Παππάς (10), Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς (14), Δημήτρης Καραδολάμης (19), Γιάννης Καραβασάνης (13) και ο Σπύρος Μοσχονάς από το Λύκειο Λεχαινών (6). Έτσι, την πρόκριση για τον τελικό πήραν οι Γιάνκοβιτς και Καραδολάμης, με τον πρώτο να παίρνει 18 βαθμούς και τον δεύτερο μόλις 8.
Αναφορικά με τη συμμετοχή του στον αυριανό διαγωνισμό, ο γιός του αείμνηστου Μπόμπαν Γιάνκοβιτς δήλωσε: «Oι άλλοι είναι πιο μεγάλοι, προπονούνται πιο πολλά χρόνια από μένα, εγώ είμαι μικρός, αλλά… θα δούμε».
Το πρόγραμμα της Κυριακής
16:00 – 16ο All Star Game στο Κ.Γ. ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ (Διαγωνισμός Τριπόντων – Καρφωμάτων)
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Το μήνυμα του Φουστέρ για την επιστροφή στο Καραϊσκάκη: «Μεγάλα συναισθήματα, μια ανάμνηση για πάντα»
- Ο Σωκράτης Μάλαμας επέστρεψε με νέο άλμπουμ και μικρές ιστορίες σχέσεων
- ΣΥΡΙΖΑ: Άβολες αλήθειες για τις επιδόσεις Μητσοτάκη στο ζήτημα του κόστους ζωής των Ελλήνων από το ΙΝΕ-ΓΣΕΕ
- «Κανείς δεν επικοινώνησε με τη Λόρα» λέει η μητέρα της – Συνεχίζεται η αναζήτηση της 16χρονης
- Φοινικούντα: «Τη ζωή του φοβόταν» – Νέα στοιχεία για το διπλό φονικό
- Warriors: Μια δυναστεία στο λυκόφως
