Εισβολή εργαζομένων στο γραφείο του υπουργού Πολιτισμού για το κτιριακό
Επεισόδια σημειώθηκαν την Πέμπτη ανάμεσα στους εργαζόμενους του υπουργείου Πολιτισμού και τα ΜΑΤ, όταν οι πρώτοι έσπασαν τον κλοιό έξω από το υπουργείο και κατέλαβαν το γραφείο του κ. Λιάπη. Αίτημα τους να μην πραγματοποιηθεί η η μεταφορά του υπουργείου.
37
Επεισόδια σημειώθηκαν το πρωί της Πέμπτης ανάμεσα στους εργαζόμενους του υπουργείου Πολιτισμού και τα ΜΑΤ, όταν οι πρώτοι έσπασαν τον αστυνομικό κλοιό έξω από το υπουργείο Πολιτισμού στην οδό Μπουμπουλίνας και κατέλαβαν το γραφείο του υπουργού Πολιτισμού Μιχάλη Λιάπη, ζητώντας από τον ίδιο να πραγματοποιηθεί τη συνάντησή τους που εκκρεμεί εδώ και αρκετό καιρό.
Σύμφωνα με τον γραμματέα του Ενιαίου Συλλόγου Εργαζόμενων στο υπουργείο Πολιτισμού, ζήτημα πρώτης προτεραιότητας είναι να μην πραγματοποιηθεί η μεταφορά του υπουργείου Πολιτισμού από το κτίριο της Μπουμπουλίνας, στο κτίριο της οδού Θηβών.
Μετά από την ένταση ο υπουργός Πολιτισμού Μιχ. Λιάπης έκλεισε ραντεβού με τους εκπροσώπους των εργαζομένων για το μεσημέρι της Παρασκευής, στη 1:15μμ, προκειμένου να συζητηθεί το κτιριακό θέμα.Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Διεθνές Εμπορικό Επιμελητήριο: Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή μπορεί να προκαλέσει τη χειρότερη βιομηχανική κρίση
- ΟΦΗ: Διατέθηκαν πάνω από 3.600 εισιτήρια σε μία μέρα για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson
- Όραση: Αυτό που πραγματικά βλέπουμε – και δεν βλέπουμε – μας λέει πολλά για την ανθρώπινη συνείδηση
- Trainspotting: 30 χρόνια μετά τη μεγάλη οθόνη, γίνεται μιούζικαλ
- Ο Νίκος Γκάλης για τα γενέθλια του Άρη: «Χρόνια πολλά, η ιστορία σου συνεχίζεται…»
- Αυτά είναι μερικά μέρη στον πλανήτη που απαγορεύεται να πας (για το καλό σου)




