Έκθεση για τη σύγχρονη όψη της Αθήνας στην Γκαλερί Ζουμπουλάκη
Ένα διάλογο με τον χώρο ξεκινά η νέα καλλιτέχνις Κατερίνα Στεφανιδάκη, της οποίας η πρώτη ατομική έκθεση παρουσιάζεται στις 6 Μαρτίου στην Γκαλερί Ζουμπουλάκη. Τα έργα της (κάρβουνο σε χαρτί) παρουσιάζουν όψεις της σύγχρονης Αθήνας.
91
Ένα διάλογο με τον χώρο ξεκινά η νέα καλλιτέχνις Κατερίνα Στεφανιδάκη, της οποίας η πρώτη ατομική έκθεση παρουσιάζεται στις 6 Μαρτίου στην Γκαλερί Ζουμπουλάκη.
Στην έκθεση με τίτλο «Πατησίων 179» παρουσιάζονται δύο πανοραμικά σχέδια-εγκαταστάσεις (κάρβουνο σε χαρτί). Το πρώτο αναπαριστά έναν εσωτερικό χώρο, ενώ το δεύτερο τη θέα από το μπαλκόνι ενός διαμερίσματος προς την αστική Πλατεία Αμερικής, που θυμίζει χαρακτηριστικά Αθήνα της δεκαετίας του 1970.
Η 28χρονη καλλιτέχνης καταγράφει με χιούμορ και κυνισμό στιγμές από τη ζωή μιας πολυπρόσωπης πόλης όπως η Αθήνα, που αλλάζει όψεις ραγδαία.
Η έκθεση θα διαρκέσει έως 29 Μαρτίου 2008.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αναστάτωση στο Λονδίνο από φωτιά που ξέσπασε κοντά σε πολυσύχναστο σιδηροδρομικό σταθμό
- Ουίνστον Τσώρτσιλ: Ο πρώτος μεταξύ των μεγάλων Ευρωπαίων
- Εξωπλανήτης στο μέγεθος της Γης ανακαλύφθηκε στη γαλαξιακή γειτονιά μας – Και είναι «δυνητικά κατοικήσιμος»
- Μια νύχτα μόνο: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια
- Τα κέρδη και οι ανθρώπινες ζωές
- Μπενίτεθ: «Συμπαγής, σκληροτράχηλη ομάδα η Πλζεν»





