Συναυλίες «unplugged» έρχονται και στην Ελλάδα
Μετά το εξωτερικό οι συναυλίες «unplugged» έρχονται και στην χώρα μας. Πρόκειται για μια σειρά από ακουστικές συναυλίες γνωστών καλλιτεχνών. Οι συναυλίες αυτού του τύπου καθιερώθηκαν από το μουσικό κανάλι MTV.
91
Μετά το εξωτερικό οι συναυλίες «unplugged» έρχονται και στην χώρα μας. Πρόκειται για μια σειρά από ακουστικές συναυλίες γνωστών καλλιτεχνών. Οι συναυλίες αυτού του τύπου καθιερώθηκαν από το μουσικό κανάλι MTV.
Από τα μέσα της δεκαετίας του 1990 οι συναυλίες «unplugged» έγιναν θεσμός: τραγουδιστές και συγκροτήματα όπως οι Nirvana, οι Cure, ο Έρικ Κλάπτον και ο Ροντ Στιούαρτ έδωσαν ακουστικές συναυλίες, ενώ πολλές από αυτές ηχογραφήθηκαν.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα Το Βήμα, οι συναυλίες ξεκινούν στη χώρα μας με τους Βρετανούς Puressence -στις 22 Φεβρουαρίου-, ενώ θα ακολουθήσει ο Σίβερτ Χόγεμ στις 29 Φεβρουαρίου στην Αθήνα και την 1η Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη.
Για να εξασφαλίσει κανείς μία από τις 300 προσκλήσεις, μπορεί να επικοινωνήσει από την Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου στο τηλέφωνο 210 4805.621.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Συγκίνηση για τον Πύρρο Δήμα – Υπέγραψε στον Τοίχο των Ολυμπιονικών στη Λωζάνη
- Το διπλό λάθος Τασούλα μετά την παρέλαση – «Να το πω από την αρχή;» και το… 1981
- Πώς είναι να είσαι η κόρη της Κέιτ Μος; – Η Λίλα, το πάρτι των 50ων γενεθλίων, οι αδυναμίες και τα μυστικά
- Η Cadillac μπαίνει δυναμικά στη Formula 1
- myDATA: Τι πρέπει να ξέρουν οι επιχειρήσεις για πρόστιμα και υποχρεώσεις
- Τι πρέπει οπωσδήποτε να έχουμε σε χαρτί στο σπίτι – Ένα «αναλογικό backup» δεν είναι οπισθοδρόμηση





