89

Διπλό το κακό για το Αιγάλεω μετά την αναμέτρηση με τον Κολοσσό. Πέρα από τη δεύτερη εντός έδρας ήττα που υπέστη η ομάδα του Θανάση Σκουρτόπουλου, ο Έλληνας τεχνικός χάνει και τον Αντρέ Πάτερσον.

Ο Αμερικανός σέντερ δέχτηκε αγκωνιά από τον Στίνσον, σε διεκδίκηση ριμπάουντ και πήγε στο νοσοκομείο, με τις πρώτες ενδείξεις να μιλούν για διάσειση.

«Ξέραμε ότι ο Κολοσσός θα έρθει για την νίκη. Δεν έχουμε την εμπειρία για να πάρουμε τέτοια παιχνίδια. Ο Πάτερσον πήγε στο νοσοκομείο και δυστυχώς δεν μπορούμε να καλύψουμε τέτοιες απουσίες καθώς έχουμε έναν κορμό τεσσάρων παικτών», είπε ο Σκουρτόπουλος μετά το τέλος του αγώνα.

Από την πλευρά του, ο Βαγγέλης Αλεξανδρής ήταν φανερά ευχαριστημένος. «Ήταν μεγάλη νίκη την οποία χρειαζόμασταν πολύ. Το γήπεδο του Αιγάλεω θυμίζει το δικό μας κι έτσι προσαρμοστήκαμε πολύ γρήγορα.

» Γνωρίζαμε ότι το Αιγάλεω δεν ήταν στην καλύτερή του κατάσταση μετά τις διακοπές και αυτό είναι φυσιολογικό. Το Αιγάλεω έχει προϋπολογισμό χαμηλότερο ακόμα κι από το δικό μας και η ήττα αυτή δεν αναιρεί τίποτα από την πορεία του», είπε ο Έλληνας τεχνικός και συμπλήρωσε:

«Παίξαμε καλή άμυνα και ιδιαίτερα με παιδιά όπως ο Διαμαντόπουλος που δεν φημίζονται για την άμυνα. Αυτός κράτησε τον Νικολαΐδη χωρίς καλάθι ένα ημίχρονο. Είμαι 17 χρόνια στην Α1 και σπάνια κάνω αλλαγές παικτών. Όμως δεν μπορείς να υπολογίσεις και τον ανθρώπινο παράγοντα. Κάποιοι παίκτες δεν ταιριάζουν μεταξύ τους».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr