Τον Βόσνιο σέντερ Μουγεζίνοβιτς απέκτησε ο Πανιώνιος
Ο Χάρις Μουγεζίνοβιτς ανήκει και επισήμως στο ρόστερ του Πανιωνίου. Ο Βόσνιος σέντερ, ο οποίος τη σεζόν 2003-04 «θήτευσε» στον Παναθηναϊκό, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι τη λήξη της εφετινής αγωνιστικής περιόδου και αναμένεται στην Αθήνα στο τέλος της εβδομάδας.
26
Ο Χάρις Μουγεζίνοβιτς ανήκει και επισήμως στο ρόστερ του Πανιωνίου. Ο Βόσνιος σέντερ, ο οποίος τη σεζόν 2003-04 «θήτευσε» στον Παναθηναϊκό, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι τη λήξη της εφετινής αγωνιστικής περιόδου και αναμένεται στην Αθήνα στο τέλος της εβδομάδας.
Το who is who του Χάρις Μουγεζίνοβιτς
Ο Μουγεζίνοβιτς γεννήθηκε στο Βισόκο της Βοσνίας στις 21 Ιανουαρίου 1974 και σε μικρή ηλικία πήγε στις ΗΠΑ και πιο συγκεκριμένα στο Τζούνιορ Κόλετζ Τζολιέτ. Ακολούθως πήγε στο φημισμένο Πανεπιστήμιο της Ιντιάνα, όπου και ολοκλήρωσε τις σπουδές του.
Επιστρέφοντας στην Ευρώπη, έπαιξε στην Κροατία (Σιμπένκα, Τσιμπόνα), τη Σλοβενία (Ολίμπια Λουμπλιάνα), τη Βοσνία (Μπόσνα Σαράγεβο), την Ιταλία (Φορλί, Φορτιτούντο), την Τουρκία (Κομπασάν, Γαλατασαράι), την Ελβετία (Βακαλό), τη Ρωσία (Ντιναμό Μόσχας), τη Λιθουανία (Λιέτουβος Ρίτας) ενώ την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην ισπανική Βαλένθια και την ουκρανική BC Κίεβ.
Τη σεζόν 2003-04 αγωνίσθηκε μόνο στα ματς της Ευρωλίγκα με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.
Στο παλμαρέ του συγκαταλέγεται ένα πρωτάθλημα Αδριατικής Λίγκας και ένα Κύπελλο Σλοβενίας (Ολίμπια Λουμπλιάνα), ένα Κύπελλο στο ULEB Cup, ένα πρωτάθλημα Λιθουανίας και το τρόπαιο στη Βαλτική Λίγκα (Λιέτουβος Ριτας).
Είναι διεθνής με την εθνική Βοσνίας έχοντας δώσει το «παρών» σε 4 Πανευρωπαϊκά Πρωταθλήματα (1997, 1999, 2001, 2003).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Σύνοδος στο Νταβός: Ο Τραμπ προσγειώθηκε στη Ζυρίχη – Διπλωματικός πυρετός ενόψει της ομιλίας του
- Τι αλλάζει στη χρηματοδότηση του γαλλικού κινηματογράφου και γιατί έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις
- Η ΚΕΔ ανακοίνωσε τους ορισμούς για την 18η αγωνιστική της Super League: Σιδηρόπουλος στο Καραϊσκάκη, Ευαγγέλου στην Τρίπολη
- Mercosur: «Στον πάγο» η συμφωνία – Παραπέμπεται στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο
- Πάνω από τριάντα πόντοι το ύψος του χιονιού στο Μουζάκι-Συστάσεις της Δημοτικής Αρχής στους πολίτες
- Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή 24χρονος που παρέσυρε και σκότωσε 27χρονη δύο μέρες πριν τον γάμο της

