Ντοκιμαντέρ για τον Τζορτζ Χάρισον θα γυρίσει ο Μάρτιν Σκορσέζε
Ένα ντοκιμαντέρ για τη ζωή του Τζορτζ Χάρισον, μέλος των Beatles, θα σκηνοθετήσει ο Μάρτιν Σκορσέζε. Στο φιλμ ενδέχεται να συμμετάσχουν ο Πολ Μακ Κάρτνι και ο Ρίνγκο Σταρ. Η σύζυγος του Τζ.Χάρισον θα βοηθήσει στην παραγωγή του ντοκιμαντέρ.
91
Ένα ντοκιμαντέρ για τη ζωή του Τζορτζ Χάρισον, μέλος των Beatles, θα σκηνοθετήσει ο Μάρτιν Σκορσέζε. Στο φιλμ ενδέχεται να συμμετάσχουν ο Πολ Μακ Κάρτνι και ο Ρίνγκο Σταρ.
Σύμφωνα με το Variety, η σύζυγος του Τζ.Χάρισον, Ολίβια Χάρισον, θα βοηθήσει στην παραγωγή του ντοκιμαντέρ.
«Η μουσική και η αναζήτηση του Χάρισον για πνευματικό νόημα είναι μια ιστορία που συνδέεται με το σήμερα» δήλωσε ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης, ο οποίος τόνισε ότι ανυπομονεί να ασχοληθεί περισσότερο με το θέμα.
«Ο Τζορτζ θα χαιρόταν ιδιαίτερα αν μάθαινε ότι ο Μάρτιν Σκορσέζε δέχθηκε να πει την ιστορία του» δήλωσε η Ολίβια Χάρισον.
Το φιλμ θα ασχολείται με την καριέρα του Χάρισον στους Beatles, καθώς και με τη σόλο καριέρα του και με τις ταινίες που ασχολήθηκε, ανάμεσά τους ταινίες των Μόντι Πάιθον. Επίσης θα γίνει αναφορά στις πνευματικές αναζητήσεις του Τζορτζ Χάρισον που υπήρξαν αρκετά σημαντικές για μια περίοδο της ζωής του.
Ο Μάρτιν Σκορσέζε έχει επίσης σκηνοθετήσει ντοκιμαντέρ για τον Μπομπ Ντίλαν και τους Rolling Stones.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (11/1): Πού θα δείτε το Άρης – ΑΕΚ, το ματς του Παναθηναϊκού και τον τελικό Μπαρτσελόνα – Ρεάλ
- Ακλόνητοι στα μπλόκα οι αγρότες ετοιμάζονται για τη συνάντηση με Μητσοτάκη – «Κόκκινη γραμμή η επιβίωσή μας»
- ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Ποιοι θα δουν χρήματα στους λογαριασμούς τους από τις 12 έως τις 16 Ιανουαρίου
- Ιράν: Αναφορές για 116 νεκρούς – Τεχεράνη: «Θα πλήξουμε Ισραήλ, αμερικάνικες βάσεις αν οι ΗΠΑ παρέμβουν»
- Φωτιά σε διαμέρισμα στην Πατησίων – Απεγκλωβίστηκαν δύο άτομα
- Χειμερινές εκπτώσεις: Προσδοκίες για τζίρο άνω των 6 δισ. ευρώ




