89

Ο Ολυμπιακός αναχώρησε το απόγευμα της Δευτέρας για την Ισπανία, όπου θα δώσει τρία σημαντικά φιλικά, όμως ο Πίνι Γκέρσον είδε το απουσιολόγιο γεμάτο. Οι Μίλος Τεόντοσιτς, Μανόλης Παπαμακάριος και Παναγιώτης Καυκής έμειναν στην Αθήνα, όπως και ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης που δεν πέρασε από τα εργομετρικά τεστ της Παρασκευής.

Ο Τεόντοσιτς αναχώρησε για το Βελιγράδι για να ρυθμίσει κάποιες λεπτομέρειες όσον αφορά την αθλητική του βίζα και θα πάει στην Ισπανία είτε την Τετάρτη, είτε την Πέμπτη.

Ο αρχηγός των ερυθρολεύκων έμεινε πίσω και θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα στην πισίνα, καθώς τις τελευταίες ημέρες ταλαιπωρείτο από τενοντίτιδα και στους δύο αχίλλειους τένοντες.

Η περίπτωση του Καυκή είναι και η πιο επίφοβη για τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, καθώς ο Έλληνας πλέι μέικερ υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, τα αποτελέσματα της οποίας θα δείξουν το μέγεθος της ζημιάς που έχει υποστεί στον αχίλλειο τένοντα.

Από την πρωινή προπόνηση της Δευτέρας, πάντως, απουσίασαν και οι Αρβιντας Ματσιγιάουσκας (έβγαλε φουσκάλα στο πόδι) και Παναγιώτης Βασιλόπουλος – Γιάννης Μπουρούσης, οι οποίοι πήγαν στην Κόρινθο για να πάρουν το φύλλο πορείας τους για να μετατεθούν στο ΑΣΕΑΔ.

Όσον αφορά την υπόθεση του Λιν Γκριρ, ο Αμερικανός γκαρντ φέρεται να έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Ολυμπιακό και πλέον αναμένεται να σπάσει το συμβόλαιό του με τους Μιλγουόκι Μπακς.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr