Ναυαγεί το σχέδιο του Ρομάν Πολάνσκι να σκηνοθετήσει την «Πομπηία»
Αποσύρθηκε ο Πολωνός σκηνοθέτης Ρομάν Πολάνσκι από τη μεταφορά στη μεγάλη οθόνη του μπεστ σέλερ του Ρόμπερτ Χάρις Πομπηία. «Δούλεψα πολύ για την Πομπηία και γι αυτό ανακοινώνω με λύπη μου την αποχώρησή μου από τη δημιουργία της ταινίας» δήλωσε.
38
Αποσύρθηκε ο Πολωνός σκηνοθέτης Ρομάν Πολάνσκι από τη μεταφορά στη μεγάλη οθόνη του μπεστ σέλερ του Ρόμπερτ Χάρις Πομπηία. «Δούλεψα πολύ για την Πομπηία και γι αυτό ανακοινώνω με λύπη μου την αποχώρησή μου από τη δημιουργία της ταινίας» δήλωσε.
Τα γυρίσματα της ταινίας θα ξεκινούσαν το καλοκαίρι που πέρασε. Ωστόσο, ο 74χρονος σκηνοθέτης δεν μπορούσε δεσμευθεί εξαιτίας της καθυστέρησης στην έναρξη των γυρισμάτων.
«Προκειμένου να διασφαλίσουμε ότι μια ταινία τετοιου μεγέθους θα γυριστεί όπως πρέπει, οι παραγωγοί καθυστέρησαν την έναρξη των γυρισμάτων για το καλό της όλης παραγωγής» δήλωσε εκπρόσωπος από την εταιρεία παραγωγής.
«Αν και λυπούμαστε που ο Ρόμαν δεν θα σκηνοθετήσει την ταινία, ξέρουμε ότι θα συνεργαστούμε με τον σκηνοθέτη και φίλο μας στο εγγύς μέλλον» πρόσθεσε ο ίδιος.
Το μυθιστόρημα του Ρόμπερτ Χάρις αφηγείται την ιστορία ενός νεαρού μηχανικού μετά την έκρηξη του Βεζούβιου. Ο Πολάνσκι είχε δηλώσει παλαιότερα ότι η ταινία θα βασιζόταν πολύ σε οπτικά εφέ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (11/1): Πού θα δείτε το Άρης – ΑΕΚ, το ματς του Παναθηναϊκού και τον τελικό Μπαρτσελόνα – Ρεάλ
- Ακλόνητοι στα μπλόκα οι αγρότες ετοιμάζονται για τη συνάντηση με Μητσοτάκη – «Κόκκινη γραμμή η επιβίωσή μας»
- ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Ποιοι θα δουν χρήματα στους λογαριασμούς τους από τις 12 έως τις 16 Ιανουαρίου
- Ιράν: Αναφορές για 116 νεκρούς – Τεχεράνη: «Θα πλήξουμε Ισραήλ, αμερικάνικες βάσεις αν οι ΗΠΑ παρέμβουν»
- Φωτιά σε διαμέρισμα στην Πατησίων – Απεγκλωβίστηκαν δύο άτομα
- Χειμερινές εκπτώσεις: Προσδοκίες για τζίρο άνω των 6 δισ. ευρώ




