Σε λίγες ημέρες ξεκινούν τα γυρίσματα της ταινίας «Sex and the City»
Στις 19 Σεπτεμβρίου ξεκινούν τα γυρίσματα της ταινίας Sex and the City, μετά την τεράστια επιτυχία της τηλεοπτικής σειράς που παρακολουθούσε για έξι χρόνια τη ζωή και τις περιπέτειες τεσσάρων νέων γυναικών στο Μανχάταν.
38
Στις 19 Σεπτεμβρίου ξεκινούν τα γυρίσματα της ταινίας Sex and the City, μετά την τεράστια επιτυχία της τηλεοπτικής σειράς που παρακολουθούσε για έξι χρόνια τη ζωή και τις περιπέτειες τεσσάρων νέων γυναικών στο Μανχάταν.
Η Κάρι Μπράντσο (Σάρα Τζέσικα Πάρκερ) ξανασυναντά επιτέλους στη μεγάλη οθόνη τις τρεις φίλες της: την Σάρλοτ (Κρίστιν Ντέιβις), τη Σαμάνθα (Κιμ Κάτραλ) και τη Μιράντα (Σίνθια Νίξον), ενώ στην ταινία δημιουργείται ένας ακόμη γυναικείος ρόλος, αυτός της βοηθού της Κάρι, την οποία θα υποδύεται η Τζένιφερ Χάντσον.
Σκηνοθέτης της ταινίας θα είναι ο Μάικλ Πάτρικ Κινγκ, ο παραγωγός της σειράς.
Σύμφωνα με το BBC, τα γυρίσματα θα γίνουν, όπως πάντα, στη Νέα Υόρκη. Η ταινία θα περιγράφει τις ζωές των τεσσάρων ηρωίδων τέσσερα χρόνια μετά το τέλος της τηλεοπτικής σειράς, η οποία ολοκληρώθηκε το 2004, έπειτα από έξι χρόνια «ζωής».
Η σειρά «σάρωνε» κάθε χρόνο τα αμερικανικά τηλεοπτικά βραβεία, ενώ το τελευταίο επεισόδιο παρακολούθησαν, σύμφωνα με τις μετρήσεις τηλεθέασης, 10,6 εκατομμύρια Αμερικανοί.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε μονοκατοικία ηλικιωμένης στο Σοχό – Κάηκε ολοσχερώς
- Πήρε το Super Cup η Μπάρτσα, 3-2 τη Ρεάλ με υπογραφή Ραφίνια
- Super League: Όλα τα γκολ της 16ης αγωνιστικής (vids)
- Ολυμπιακός: «Ας φροντίσουν να φέρουν ελίτ διαιτητή για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ»
- O Τζορτζ Κλούνεϊ κατονομάζει τον πιο «σέξι άνδρα του κόσμου»
- ΗΠΑ: Ο Τραμπ αγαπάει τον χρυσό και η Βενεζουέλα έχει άφθονο




