Σκληρός αντίπαλος η Ελλάδα για τον Γκασόλ-Χρήσιμη η ήττα, λέει ο Γκαρμπαχόσα
«Καμπανάκι» εν όψει της αναμέτρησης με την εθνική Ελλάδας χτύπησε ο Πο Γκασόλ. «Αν παίξουμε όπως στο παιχνίδι με την Κροατία θα έχουμε πρόβλημα. Η Ελλάδα είναι σκληρός αντίπαλος και θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί» είπε χαρακτηριστικά. Γκαρμπαχόσα: «Χρήσιμη για τη συνέχεια η ήττα από την Κροατία».
26
«Καμπανάκι» εν όψει της αναμέτρησης με την εθνική Ελλάδας χτύπησε ο Πο Γκασόλ. «Αν παίξουμε όπως στο παιχνίδι με την Κροατία θα έχουμε πρόβλημα. Η Ελλάδα είναι σκληρός αντίπαλος και θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί» είπε χαρακτηριστικά το αστέρι των «φούριος ρόχας» και συνέχισε:
««Αν παίξουμε όπως στο παιχνίδι με την Κροατία θα έχουμε πρόβλημα. Θα χρειαστεί να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι και να μην δώσουμε στον αντίπαλό μας το δικαίωμα να πάρει τη νίκη. Από εδώ και πέρα κάθε αποτέλεσμα έχει τεράστια σημασία».
Γκαρμπαχόσα: «Χρήσιμη για τη συνέχεια η ήττα από την Κροατία»
«Χρήσιμη» χαρακτήρισε ο Χόρχε Γκαρμπαχόσα τηνήττα της Ισπανίας από την Κροατία, στο «κλείσιμο» της αυλαίας του Β ομίλου στην Α φάση του Ευρωμπάσκετ. Ο φόργουορντ των Τορόντο Ράπτορς τόνισε ότι η ήττα θα πρέπει να μπει στο… χρονοντούλαπο και η ομάδα να συγκεντρωθεί στον αυριανό αγώνα με την Ελλάδα, στην πρεμιέρα της Β φάσης.
«Θα ήταν λάθος να αφήσουμε την ήττα να μας επηρεάσει συναισθηματικά. Γνωρίζουμε ότι όλοι θέλουν να μας κερδίσουν μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος», είπε αρχικά ο Γκαρμπαχόσα και συνέχισε:
«Δεν βλέπω κάτι θετικό μετά από μία ήττα, αλλά η χθεσινή ήταν χρήσιμη και θα προσπαθήσουμε να μην επαναληφθεί στα παιχνίδια που θα ακολουθήσουν. Σαφώς υπάρχει και ο παράγοντας κούραση στην ομάδα, αλλά ποιά εθνική είναι ξεκούραστη;».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Παναθηναϊκός: Η 11άδα που επέλεξε ο Μπενίτεθ για το παιχνίδι με τη Φερεντσβάρος (pic)
- Κίνα: Η αστυνομία συνέλαβε δύο άντρες για την ανάρτηση μίας εικόνας με… «γκέι πάντα»
- ΠΑΟΚ: Η μεγάλη ευκαιρία με το «τακουνάκι» του Γιακουμάκη (vid)
- «Τα γυμνά της μητέρας μου είναι δώρο» – Η κόρη της Σίντι Κρόφορντ, Κάια Γκέρμπερ, για τη μοναχική παιδική ηλικία και το «χαμαιλεοντικό» αύριο
- Μακρόν: Η Γαλλία και η Ευρώπη θέλουν «σεβασμό
- Ολυμπιακός – Εστουδιάντες 68-72: Ήττα στις λεπτομέρειες και αποκλεισμός

