Η Φεράρι του Στιβ Μακ Κουίν πωλήθηκε για 2,3 εκατ. δολάρια
Έναντι 2.3 εκατομμυρίων δολαρίων πουλήθηκε η Φεράρι του Στιβ Μακ Κουίν, διπλασιάζοντας την εκτιμώμενη τιμή της. Το αυτοκίνητο του διάσημου ηθοποιού αγόρασε ανώνυμος πλειοδότης από την Καλιφόρνια.
91
Έναντι 2.3 εκατομμυρίων δολαρίων πουλήθηκε η Φεράρι του Στιβ Μακ Κουίν, διπλασιάζοντας την εκτιμώμενη τιμή της. Το αυτοκίνητο του διάσημου ηθοποιού αγόρασε ανώνυμος πλειοδότης από την Καλιφόρνια.
Ο Στιβ Μακ Κουίν αγόρασε τη μεταλλική καφέ Φεράρι 250 GT Brtlinetta Lusso, το 1963 και το χρησιμοποιούσε καθημερινά για 10 χρόνια. Ο Μακ Κουίν αντάλλαξε το αμάξι το 1973.
Η Φεράρι του λάτρη των σπορ αυτοκινήτων πουλήθηκε σε δημοπρασία που διοργάνωσε ο οίκος δημοπρασιών Christies. Η δημοπρασία διεξήχθη στο Monterey Jet Center της Καλιφόρνια. Αρχικά αναμενόταν να πουληθεί μέχρι 1,2 εκατ. δολάρια.
Ο Μάικ Ρεγκάλια, που είχε αγοράσει το αυτοκίνητο από τον ηθοποιό το επανέφερε στην αρχική του κατάσταση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Μέσι κόντρα στα «κινέζικα»
- Pierrakakis at Eurogroup: Targeted Measures, Priority for Most Vulnerable Households
- Συμφωνία Σπαλέτι – Γιουβέντους μέχρι το 2028
- Στο Άγιο Όρος ο Βασίλης Κικίλιας για αυτοψίες σε λιμένες
- Greeks Among Least Satisfied With Housing Conditions in EU
- «Ποια ομάδα της Euroleague είναι φαβορί για τον Χίφι το καλοκαίρι»





