Συναυλία του Πλάθιντο Ντομίνγκο αφιερωμένη στα παιδιά-θύματα του πολέμου στο Νταρφούρ
Αφιερωμένη στα παιδιά θύματα της βίας και του υποσιτισμού στο Νταρφούρ του Σουδαν είναι η συναυλία που θα δώσει την Τετάρτη ο Πλάθιντο Ντομίνγκο στο Καλλιμάρμαρο. Ο τενόρος επιστρέφει στην Ελλάδα μετά από δύο χρόνια για την ενίσχυση των Γιατρών Χωρίς Σύνορα.
96
Αφιερωμένη στα παιδιά, θύματα βίας και υποσιτισμού στο Νταρφούρ του Σουδαν είναι η συναυλία του Πλάθιντο Ντομίνγκο στο Καλλιμάρμαρο, την Τετάρτη 27 Ιουνίου.
Ο διάσημος τενόρος ο οποίος επιστρέφει στην Ελλάδα μετά από δύο χρόνια, θα τραγουδήσει με τη νεαρή μέτζο Κάθριν Τζένκινς για την ενίσχυση των προγραμμάτων των Γιατρών Χωρίς Σύνορα.
Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν ο αντιπρόεδρος των Γιατρών Χωρίς Σύνορα στην Ελλάδα, Χρ. Χρήστου, και ο Πλάθιντο Ντομίνγκο δήλωσαν πως «στόχοι της διοργάνωσης είναι η ευαισθητοποίηση της παγκόσμιας συνείδησης για αυτά που βιώνουν οι πληθυσμοί στο Νταρφούρ».
Ο τενόρος εξήρε το έργο των Γιατρών και πρόσθεσε πως είναι τουλάχιστον λυπηρό να ζουν σε συνθήκες κινδύνου και εξαθλίωσης.
Ο ίδιος δεν παρέλειψε να αστειευθεί με τις υψηλές θερμοκρασίες στην Ελλάδα και εξέφρασε την λύπη του, για το γεγονός ότι οι υποχρεώσεις της παγκόσμιας περιοδείας του, που βρίσκεται σε εξέλιξη, δεν θα του αφήσουν χρονικό περιθώριο να επισκεφθεί τα ελληνικά νησιά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε μονοκατοικία ηλικιωμένης στο Σοχό – Κάηκε ολοσχερώς
- Πήρε το Super Cup η Μπάρτσα, 3-2 τη Ρεάλ με υπογραφή Ραφίνια
- Super League: Όλα τα γκολ της 16ης αγωνιστικής (vids)
- Ολυμπιακός: «Ας φροντίσουν να φέρουν ελίτ διαιτητή για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ»
- O Τζορτζ Κλούνεϊ κατονομάζει τον πιο «σέξι άνδρα του κόσμου»
- ΗΠΑ: Ο Τραμπ αγαπάει τον χρυσό και η Βενεζουέλα έχει άφθονο




