Ο Μόργκαν Φρίμαν θα υποδυθεί τον Νέλσον Μαντέλα
Ο ηθοποιός Μόργκαν Φρίμαν πρόκειται να υποδυθεί τον πρώην πρόεδρο της Νοτίου Αφρικής Νέλσον Μαντέλα στην ταινία The Human Factor. Ο 70χρονος ηθοποιός θα είναι επίσης και παραγωγός της ταινίας.
91
Ο ηθοποιός Μόργκαν Φρίμαν πρόκειται να υποδυθεί τον πρώην πρόεδρο της Νοτίου Αφρικής Νέλσον Μαντέλα στην ταινία The Human Factor. Ο 70χρονος ηθοποιός θα είναι επίσης και παραγωγός της ταινίας.
Η ταινία βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Τζον Κάρλιν και διαδραματίζεται στο παγκόσμιο Κύπελο Ράγκπι του 1995, όταν η Νότιος Αφρική φιλοξενούσε το τουρνουά σε μια προσπάθεια να γεφυρώσει τις διαφορές μεταξύ λευκών και μαύρων.
Ο Μόργκαν Φρίμαν, ο οποίος το 2005 κέρδισε το Όσκαρ για την ερμηνεία του στην ταινία Million Dollar Baby, δήλωσε ότι αποτελεί «μεγάλη τιμή» γι αυτόν να υποδυθεί τον Νέλσον Μαντέλα.
Ο ηθοποιός ταξίδεψε μάλιστα μέχρι τη Νότιο Αφρική για να συναντήσει τον πρώην πρόεδρο και να συζητήσουν το θέμα της ταινίας.
«Γνωρίζω προσωπικά τον Νέλσον Μαντέλα για αρκετό καιρό και νοιώθω συνεχώς δέος από την τεράστια παρουσία του στον κόσμο» δήλωσε ο Μόργκαν Φρίμαν, του οποίου η εταιρεία παραγωγής Revelations Entertainment, έχει αναλάβει την παραγωγή της ταινίας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γρηγορίου: «Το τρίτο γκολ του Παναθηναϊκού και το πέναλτι στον Αλφαρέλα αποτελούν αλλοίωση»
- Ελ Εριάν: Πώς θα αντιδράσουν οι αγορές στη σύγκρουση Ιράν με ΗΠΑ-Ισραήλ
- Μπενίτεθ: «Το σημαντικότερο είναι πως η ομάδα γίνεται όλο και καλύτερη και πιο δυνατή»
- Όλα τα γκολ και τα highlights της 23ης αγωνιστικής της Super League (vids)
- Η Κέλι Όσμπορν απαντά σε όσους σχολιάζουν αρνητικά το σώμα της ενώ «περνάει την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής της»
- Ν. Ανδρουλάκης: Πρόεδρε, τι σημαίνει η απόφαση του δικαστηρίου σχετικά με τις υποκλοπές;



