Στοιχεία για την έμμηνο ρύση τους καλούνται να αποκαλύψουν Ινδές δημόσιοι υπάλληλοι
Οι γυναίκες δημόσιοι υπάλληλοι της Ινδίας εκφράζουν την αγανάκτησή τους, καθώς είναι υποχρεωμένες να αποκαλύψουν λεπτομέρειες για την έμμηνο ρύση τους στα έντυπα που συμπληρώνουν για την αξιολόγησή τους στην υπηρεσία τους.
38
Οι γυναίκες δημόσιοι υπάλληλοι της Ινδίας εκφράζουν την αγανάκτησή τους, καθώς είναι υποχρεωμένες να αποκαλύψουν λεπτομέρειες για την έμμηνο ρύση τους στα έντυπα που συμπληρώνουν για την αξιολόγησή τους στην υπηρεσία τους.
Όπως αναφέρει το BBC, στο ίδιο έντυπο θα πρέπει να δηλώσουν πότε ζήτησαν τελευταία φορά άδεια τοκετού.
Οι Ινδές δημόσιοι υπάλληλοι τονίζουν ότι οι ερωτήσεις αυτές συνιστούν σοβαρή παραβίαση της ιδιωτικότητάς τους. Οι ετήσιες κρίσεις και οι έλεγχοι υγείας είναι υποχρεωτικοί για τους Ινδούς δημόσιους υπάλληλους, αλλά αυτές οι ερωτήσεις εμφανίστηκαν στο ειδικό έντυπο για πρώτη φορά.
Εφημερίδες της Ινδίας ανέφεραν πως οι ερωτήσεις αυτές μπήκαν με εντολή του υπουργείου Υγείας. Ωστόσο, κανείς από το υπουργείο δεν ήταν διαθέσιμος για σχολιασμό.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Συνεχίζεται η διαδικασία των νομιμοποιήσεων στη δίκη των Τεμπών – Στις 9 ξεκινά η συνεδρίαση
- Συνταγές: Δύο γλυκές λιχουδιές για αυτές τις μέρες
- Τουλάχιστον 13 νεκροί από αεροπορικά πλήγματα στην Τεχεράνη – Μπαράζ ιρανικών επιθέσεων στο Ισραήλ, δύο νεκροί
- Το ΠΑΣΟΚ «σπρώχνει» το Μαξίμου προς τις κάλπες
- Το μποξ μπορεί να «ρίξει» την πίεση;
- Άστατος ο καιρός τη Μεγάλη Δευτέρα – Τοπικές βροχές και θερμοκρασίες έως τους 23 βαθμούς
- Πόλεμος στο Ιράν: Σε ασφυκτικό κλοιό βρίσκονται επιχειρήσεις και καταναλωτές
- Κλιντ Ίστγουντ: Πώς περνά τις μέρες του ένα «σκαλί» πριν τα 96;
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 06.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/aziz-acharki-jJbMgASm6l4-unsplash-315x220.jpg)






























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442