Στα 19,8 εκατ. ευρώ διαμορφώθηκαν τα καθαρά κέρδη της Εγνατίας το 2006
Ενισχύθηκαν τα καθαρά κέρδη της Εγνατίας Τράπεζας το 2006 και ανήλθαν σε 19,8 εκατ. ευρώ, έναντι 18,57 εκ. ευρώ το 2005. Η τράπεζα αποφάσισε τη διανομή μερίσματος στους μετόχους ύψους 0,05 ευρώ ανά μετοχή.
93
Σε 19,8 εκατ.ευρώ διαμορφώθηκαν τα κέρδη μετά από φόρους του Ομίλου της Εγνατίας Τράπεζας το 2006, έναντι 18,57 εκ. ευρώ κατά την προηγούμενη οικονομική χρήση.
Το ενεργητικό του Ομίλου της Εγνατίας αυξήθηκε κατά 14,61% και διαμορφώθηκε στα 3,889 δισ. ευρώ, έναντι 3,393 δισ. ευρώ τον Δεκέμβριο του 2005.
Αύξηση κατά 14,45% παρουσίασαν τα δάνεια και προκαταβολές σε πελάτες προ προβλέψεων, τα οποία διαμορφώθηκαν στις 31/12/2006 στα 2,816 δισ. ευρώ, έναντι 2,460 δισ. ευρώ το προηγούμενο έτος.
Οι καταθέσεις πελατών και συναφείς υποχρεώσεις προς πελάτες αυξήθηκαν κατά 6,54% και ανήλθαν στα 2,829 δισ. ευρώ.
Η Εγνατία Τράπεζα θα διανείμει μέρισμα στους μετόχους, ύψους 0,05 ευρώ ανά μετοχή.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Έτσι η φύση επηρεάζει μυαλό και σώμα
- Έρχεται νέο κύμα ανατιμήσεων μετά το Πάσχα στα σούπερ μάρκετ
- Νέες απειλές Τραμπ: «Μπορεί να περάσουμε από την Κούβα αφού τελειώσουμε με το Ιράν»
- Πλοίο διέσχισε τα Στενά του Ορμούζ παρά τον ναυτικό αποκλεισμό των ΗΠΑ – «Προκαταρκτικές συνομιλίες» Λιβάνου και Ισραήλ
- Μία ασθενής, τρία θανατηφόρα αυτοάνοσα – Κυτταρική θεραπεία CAR-T δείχνει να κάνει θαύματα
- Συνταγή: Τάρτα με σπανάκι
- Ο νόμος του Ισραήλ για τη θανατική ποινή Παλαιστινίων δεν έχει να κάνει με την δικαιοσύνη, αλλά με τον εθνικισμό
- Φόβοι για νέο ανοδικό ράλι στις τιμές των καυσίμων – «Κάηκε» με ένα γέμισμα το Fuel Pass
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/liana-young-r7LB1pnVH0A-unsplash-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442