Στο κόκκινο τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια, θετικό πρόσημο στη Γουόλ Στριτ
Με απώλειες έκλεισαν την Τρίτη οι ευρωπαϊκές χρηματιστηριακές αγορές, έπειτα από πιέσεις που εκδηλώθηκαν σε τίτλους του κλάδου της ενέργειας, αλλά και λόγω αδύναμης εικόνας των αμερικανικών μετοχών.
28
Με απώλειες έκλεισαν την Τρίτη οι ευρωπαϊκές χρηματιστηριακές αγορές, έπειτα από πιέσεις που εκδηλώθηκαν σε τίτλους του κλάδου της ενέργειας, αλλά και λόγω αδύναμης εικόνας των αμερικανικών μετοχών.
Στο Λονδίνο ο FTSE-100 υποχώρησε κατά 0,50% στις 6.412,30 μονάδες, στο Παρίσι ο CAC 40 έχασε 0,46% στις 5.713,45 μονάδες και στη Φρανκφούρτη ο DAX είχε απώλειες 0,06% και έκλεισε στις 6.982,91 μονάδες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο θόρυβος που περιμένει ο Αρνε Σλοτ στη ρεβάνς με την Παρί
- Ο Βίκτορ Όρμπαν έχασε τις εκλογές – Αλλά όχι για την πολιτική που πρεσβεύει
- Παξοί: Συγκλονίζει η αδελφή του 15χρονου που σκοτώθηκε σε τροχαίο – Κρίσιμες ώρες για τον 17χρονο συνεπιβάτη
- «Ο Μουνής»: Παράταση για 2 ακόμη παραστάσεις
- Αναμένει διευκρινίσεις για το «απαγορευτικό» των ΗΠΑ η διεθνής ναυτιλία
- Αρκάς: Τι μέρα είναι;
- Εξάρχεια: Εκτός κινδύνου ο 50χρονος που δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι – Αναζητούνται οι δύο δράστες
- Έτσι η φύση επηρεάζει μυαλό και σώμα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/liana-young-r7LB1pnVH0A-unsplash-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442