Έρευνα της εισαγγελίας Αθηνών και Χανίων για παράνομη αποφυλάκιση
Κρατούμενος των φυλακών Αλικαρνασσού κύκλωμα αποφυλακίστηκε με φαξ που φαινόταν να έχει σταλεί από το εφετείο της Αθήνας και φερόταν να έχουν υπογράψει ανύπαρκτος εισαγγελέας και δικηγόρος που έχει αποβιώσει καιρό πριν.
Με φαξ από ανύπαρκτο εισαγγελέα και δικηγόρο που έχει αποβιώσει καιρό πριν αποφυλακίστηκε κρατούμενος των φυλακών Αλικαρνασσού που είχε καταδικαστεί για απάτη και πλαστογραφία.
Ο κρατούμενος συνελήφθη τον περασμένο Οκτώβριο και αποφυλακίστηκε με έγγραφο που φαινόταν ότι εκδόθηκε την 28η Οκτωβρίου από το εφετείο της Αθήνας.
Η Εισαγγελία Εφετών Αθηνών διενεργεί έρευνα σε συνεργασία με την Εισαγγελία Χανίων σχετικά με την ύποπτη αποφυλάκιση, ενώ εξετάζει το ενδεχόμενο να υπάρχουν συνεργοί ή κύκλωμα παράνομων αποφυλακίσεων πίσω από αυτή.