Ταινία με θέμα τη θάνατο του Λιτβινένκο θα γυρίσει η εταιρεία του Τζόνι Ντεπ
Η εταιρεία παραγωγής του Aμερικανού ηθοποιού Τζόνι Ντεπ πρόκειται να γυρίσει ταινία με θέμα τη δηλητηρίαση με πολώνιο του Ρώσου πρώην πράκτορα Αλεξάντερ Λιτβινένκο, όπως αναφέρει το περιοδικό Variety.
92
Η εταιρεία παραγωγής του Aμερικανού ηθοποιού Τζόνι Ντεπ πρόκειται να γυρίσει ταινία με θέμα τη δηλητηρίαση με πολώνιο του Ρώσου πρώην πράκτορα Αλεξάντερ Λιτβινένκο, όπως αναφέρει το περιοδικό Variety.
Σύμφωνα με το περιοδικό, τα στούντιο Warner Bros ανέθεσαν στην εταιρεία του Τζόνι Ντεπ, την Infinitum Nihil, να μεταφέρει την υπόθεση στη μεγάλη οθόνη.
Η ταινία θα βασίζεται σε ανέκδοτο βιβλίο, τα δικαιώματα του οποίου αγόρασε ήδη η Warner Bros. Συγγραφέας του βιβλίου είναι ο αρχισυντάκτης της εφημερίδας New York Times στο γραφείο του Λονδίνου.
Ρόλο στην ταινία ενδέχεται να παίξει ο Τζόνι Ντεπ, που παρακολούθησε στενά την ιστορία του Λιτβινένκο.
Ο Ρώσος πρώην πράκτορας πέθανε στις 23 Νοεμβρίου στο Λονδίνο, τρεις εβδομάδες αφότου παρουσίασε τα πρώτα συμπτώματα δηλητηρίασης από το εξαιρετικά ραδιενεργό στοιχείο πολώνιο 210.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ουκρανία: «Επικίνδυνη και ανεξήγητη κλιμάκωση» χαρακτηρίζουν οι ΗΠΑ το ρωσικό πλήγμα με τον πύραυλο Ορέσνικ
- Fed: Τι κρύβεται πίσω από την ποινική έρευνα για τον Τζερόμ Πάουελ
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Χάθηκαν στο μέτρημα
- Paramount: Στην αντεπίθεση με αγωγή κατά Warner Bros για τη συμφωνία με Netflix
- Χιόνια: Στην «κατάψυξη» η χώρα – Στα λευκά «ντύθηκαν» τα ορεινά – Δορυφορική εικόνα από το παγωμένο οροπέδιο Νευροκοπίου
- Η Μινεσότα μήνυσε την υπουργό Εσωτερικής Ασφάλειας –Μετά τον φόνο γυναίκας από πράκτορα της ICE




