Οι υποψηφιότητες για το βραβείο της Ένωσης Παραγωγών του Χόλιγουντ
Ανακοινώθηκαν την Πέμπτη οι υποψηφιότητες για το βραβείο της Ένωσης Παραγωγών του Χόλιγουντ. Η απονομή θα γίνει στις 20 Ιανουαρίου και θεωρείται προάγγελος των βραβείων Όσκαρ. Από τις υποψήφιες ταινίες ξεχωρίζουν Ο Πληροφοριοδότης, η Βαβέλ και η Βασίλισσα.
43
Ανακοινώθηκαν την Πέμπτη οι υποψηφιότητες για το βραβείο της Ένωσης Παραγωγών του Χόλιγουντ, διάκριση που θεωρείται προάγγελος για το Όσκαρ καλύτερης ταινίας.
Έτσι, υποψήφιες για το βραβείο των Αμερικανών παραγωγών είναι οι ταινίες: Ο Πληροφοριοδότης, Βαβέλ, Η Βασίλισσα, Little Miss Sunshine και Dreamgirls.
Ηχηρή είναι η απουσία από τη λίστα των υποψηφιοτήτων της ταινίας Γράμματα από την Ίβο Τζίμα, του Κλιντ Ίστγουντ.
Βραβείο απονέμεται και σε ταινία κινουμένων σχεδίων. Τη φετινή διάκριση διεκδικούν οι παραγωγές: Cars, Flushed Away, Happy Feet, Ice Age: The Meltdown και Monster House.
Όπως μετέδωσε το BBC, η απονομή των βραβείων θα γίνει στις 20 Ιανουαρίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Το X-Files επιστρέφει: Θα συμμετέχει η Τζίλιαν Άντερσον;
- Η απάντηση της Μάντσεστερ Σίτι στις δηλώσεις Ρόδρι για Ρεάλ
- Πότε πληρώνεται το δώρο Πάσχα – Τι προβλέπεται αν δεν καταβληθεί
- Εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 35χρονος που επιτέθηκε με τσεκούρι σε αστυνομικούς
- New Streaming Subscription Platform by Alter Ego Media, ANT1 and Motor Oil
- «Το όνειρο ο Λαπόρτα είναι να φέρει τον Άλβαρες στην Μπαρτσελόνα»





