Έχασε τη μάχη με τον καρκίνο ο βραβευμένος συνθέτης Βασίλης Πολυδούρης
Νικημένος από τον καρκίνο έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 61 ετών, ο βραβευμένος με Emmy συνθέτης Βασίλης Πολυδούρης, που έγινε διάσημος για τη μουσική του σε μεγάλες παραγωγές του Χόλιγουντ, στις δεκαετίες του 1980 και του 1990.
71
Νικημένος από τον καρκίνο έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 61 ετών, ο βραβευμένος με Emmy συνθέτης Βασίλης Πολυδούρης, που έγινε διάσημος για τη μουσική του σε μεγάλες παραγωγές του Χόλιγουντ, στις δεκαετίες του 1980 και του 1990.
Την είδηση του θανάτου του Βασίλη Πολυδούρη ανακοίνωσε εκπρόσωπος της οικογένειάς του στο Λος Αντζελες.
Ο Πολυδούρης είχε γράψει τη μουσική στις ταινίες του Αρνολντ Σβαρτζενέγκερ Κόναν ο Βάρβαρος και Κόναν ο Εξολοθρευτής, καθώς και για τις κινηματογραφικές υπερπαραγωγές Γαλάζια Λίμνη, Ρόμποκοπ, Το Κυνήγι του Κόκκινου Οκτώβρη και Ελευθερώστε τον Ουίλι.
Στην τηλεόραση, ο Βασίλης Πολυδούρης έγραψε τη μουσική πολλών σειρών, μεταξύ των οποίων οι δημοφιλείς και στην Ελλάδα Ζώνη του Λυκόφωτος και Ο Αλφρεντ Χίτσκοκ παρουσιάζει.
Ο ελληνικής καταγωγής Πολυδούρης είχε γεννηθεί στο Κάνσας Σίτι, όπου ακόμα ζει η μητέρα του. Είχε αποκτήσει δύο κόρες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters
- Μέσα στην αίρεση Heaven’s Gate: 29 χρόνια από τη χειρότερη μαζική αυτοκτονία στις ΗΠΑ
- Ομιλία Τραμπ προς τιμήν της Ελληνικής Ομογένειας για τον εορτασμό της επετείου της 25ης Μαρτίου
- Οι «βόμβες» Ντίλιαν για το σκάνδαλο των υποκλοπών και η προσπάθεια απαξίωσης των λεγομένων του
- Φωτιά σε μπάζα και σκουπίδια δίπλα σε καταυλισμό στον Ασπρόπυργο
- Ο Καμαβινγκά χάνει έδαφος στην Ρεάλ και η Premier League καραδοκεί
- Πέθανε με ευθανασία η 25χρονη Νοέλια Καστίγιο – Το συγκλονιστικό της μήνυμα πριν το τέλος






