Αίτηση αποφυλάκισης κατέθεσε ο Βασίλης Χρηστίδης
Αίτηση αποφυλάκισης κατέθεσε μόλις πέντε μήνες μετά την καταδίκη του σε 8ετή κάθειρξη για τα «στημένα» τηλεπαιχνίδια, ο επιχειρηματίας Βασίλης Χρηστίδης, επικαλούμενος οικογενειακούς λόγους και λόγους υγείας.
28
Μόλις πέντε μήνες μετά την καταδίκη του σε 8ετή κάθειρξη για τα «στημένα» τηλεπαιχνίδια, ο επιχειρηματίας Βασίλης Χρηστίδης κατέθεσε αίτηση αποφυλάκισης, επικαλούμενος οικογενειακούς λόγους και λόγους υγείας.
Την αίτηση αποφυλάκισής του αναμένεται να κρίνει εντός των επόμενων ημερών το Πενταμελές Εφετείο Θεσσαλονίκης.
Ο 40χρονος «καναλάρχης» καταδικάστηκε στις 30 Μαρτίου με απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης σε κάθειρξη οκτώ ετών, για απάτη σε βάρος τηλεθεατών.
Κατηγορούνταν για παραγωγή και μετάδοση στημένων τηλεπαιχνιδιών, με σκοπό να αποκομίσει μεγάλο κέρδος από το κόστος τηλεφωνικών γραμμών υψηλής χρέωσης (090).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Σπείρα με έδρα στη Βουλγαρία διέπραττε τηλεφωνικές απάτες σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική – Εξιχνιάστηκαν 41 υποθέσεις
- Βγάζουν στη σέντρα τον Λανουά με διαρροές ορισμών
- Χατζηβασιλείου: Ελέγχομαι για αδίκημα που δεν διαπράχθηκε – Επανέρχεται περσινή υπόθεση χωρίς νέα στοιχεία
- Ο Μαγκουάιρ μένει στο Ολντ Τράφορντ
- «Εσύ τη σκότωσες» – Δαίμονες, εξάρτηση και μια θηλιά – Ο Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ μέσα από τα ημερολόγια του
- Παναθηναϊκός: Ο Μπενίτεθ ξέρει ότι αμφισβητείται, αλλά δεν έχει… ενημερωθεί
- Artemis II: Η ανθρωπότητα από την αθέατη πλευρά της Σελήνης – Εικόνες που κόβουν την ανάσα
- «Στη λίστα του Παναθηναϊκού ο Τρεντ Φόρεστ» (pic+vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 07.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/patrick-boucher-70pm04yEWTA-unsplash-1-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442