Αύξηση 153% στα κέρδη του Γερμανού το πρώτο τρίμηνο
Η εταιρεία τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού Γερμανός ανακοίνωσε την Τρίτη αύξηση 153% των ενοποιημένων καθαρών κερδών της το πρώτο τρίμηνο, χάρη στην πώληση περιουσιακών στοιχείων και την αυξημένη χρήση κινητών στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
27
Η εταιρεία τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού Γερμανός ανακοίνωσε την Τρίτη αύξηση 153% των ενοποιημένων καθαρών κερδών της το πρώτο τρίμηνο, χάρη στην πώληση περιουσιακών στοιχείων και την αυξημένη χρήση κινητών στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Τα καθαρά κέρδη της εταιρίας διαμορφώθηκαν στα 25,5 εκατ. ευρώ το πρώτο τρίμηνο από 10,07 εκατ. ευρώ το ίδιο διάστημα πέρυσι.
Τα κέρδη προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων (EBITDA) αυξήθηκαν 14,1% στα 22,06 εκατ. ευρώ, με τις πωλήσεις να ενισχύονται 26,6% στα 247,05 εκατ. ευρώ
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Καταζητούμενος από το Top 10 του FBI συνελήφθη στο Μεξικό
- Οι ΗΠΑ σκότωσαν «ηγέτη συνδεόμενο με την Αλ Κάιντα» στη Συρία
- Κατάσχεση – «μαμούθ» στον Παναμά με περισσότερους από 5 τόνους να πέφτουν στα χέρια των αρχών
- Χάος στη Γουατεμάλα – Μέλη συμμορίας κρατούν ομήρους 46 φρουρούς σε 3 φυλακές [βίντεο]
- Συρία: Ο στρατός πήρε τον έλεγχο στρατιωτικού αεροδρομίου, φράγματος και πετρελαιοπηγών
- Φθηνότερα αυτοκίνητα ή ακριβότερα καύσιμα; Το στοίχημα Τραμπ διχάζει την αγορά
- Φωτιά στα Καζάνια στο Πέραμα: «Κλείστε τα παράθυρα των σπιτιών σας» – Ήχησε το 112
- OnlyFans: Πόσο απειλούνται οι δημιουργοί του με «φόρο αμαρτίας»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 18.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/spenser-sembrat-i607NbWkXow-unsplash-315x220.jpg)











![Χάος στη Γουατεμάλα – Μέλη συμμορίας κρατούν ομήρους 46 φρουρούς σε 3 φυλακές [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/guatemala-prison-121x85.jpg)



![Χάος στη Γουατεμάλα – Μέλη συμμορίας κρατούν ομήρους 46 φρουρούς σε 3 φυλακές [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/guatemala-prison-315x220.jpg)







































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442