Τζόνι Ντεπ, ο καλύτερος σταρ στην υπογραφή αυτογράφων
Ο διάσημος ηθοποιός Τζόνι Ντεπ θεωρείται ο καλύτερος σταρ στην «υπογραφή αυτογράφων» και χειρότερη η ηθοποιός Κάμερον Ντίαζ, αναφέρει σχετική δημοσκόπηση καλλιτεχνικού περιοδικού.
31
Ο διάσημος ηθοποιός Τζόνι Ντεπ θεωρείται ο καλύτερος σταρ στην «υπογραφή αυτογράφων» και χειρότερη η ηθοποιός Κάμερον Ντίαζ, αναφέρει σχετική δημοσκόπηση καλλιτεχνικού περιοδικού.
Στη 14η ετήσια έρευνα για τους συλλέκτες αυτογράφων διασήμων, ο Ντεπ κατέλαβε την πρώτη θέση και ο Τζορτζ Κλούνεϊ τη δεύτερη.
«Πολλοί είναι εκείνοι οι σταρ που γίνονται πολύ δύστροποι στην υπογραφή αυτογράφων μόλις τους τυφλώσει η δόξα και τα πλούτη, αυτό δεν ισχύει για τον Ντεπ» δηλώνει ο Στιβ Κέρκιν εκδότης του περιοδικού Autograph Collector.
Ο ίδιος δηλώνει για την Κάμερον Ντίαζ: «Αντί απλά να αρνηθεί να υπογράψει ένα αυτόγραφο, αρχίζει να κάνει διάλεξη για το πόσο ηλίθια είναι αυτή η συνήθεια. Μπορεί να είναι μια ταλαντούχα ηθοποιός αλλά είναι φρικτή όταν της ζητούν να υπογράψει αυτόγραφο».
Για τον Τζορτζ Κλούνεϊ ο Κέρκιν σχολιάζει τα αστεία και το χιούμορ που κάνει όταν υπογράφει το αυτόγραφο. «Μπορεί ακόμα και να διακωμωδήσει το πώς φαίνεται στη φωτογραφία που του δίνουν να υπογράψει» προσθέτει ο Κέρκιν.
Ο Ράσελ Κρόου κινδύνεψε να ανακηρυχθεί αυτός ως ο χειρότερος στην υπογραφή αυτογράφων, αλλά τελευταία έχει βελτιώσει αισθητά τη συμπεριφορά του.
Εκτός από τον Ντεπ και τον Κλούνι την πρώτη πεντάδα συμπληρώνουν οι Ματ Ντέιμον, Αλ Πατσίνο και Τομ Κρουζ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters
- Καταδίκη του βανδαλισμού στου Κίονες της Μητρόπολης από τον Δήμο Αγρινίου
- Κρήτη: Στην εντατική 19χρονος που έπεσε από τα Ενετικά Τείχη
- Τσουκαλάς: «Οι επόμενες εκλογές είναι μαραθώνιος αντοχής» λέει ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ
- Δίκη Novartis: Ποινές φυλάκισης 25 και 28 μηνών με αναστολή σε Δεσταμπασίδη και Μαραγγέλη
- Τσάμπι Αλόνσο: Το «τρελό» ποσό που κόστισε ο Ισπανός στη Ρεάλ και το εντυπωσιακό ποσοστό νικών του
- Η Björk έχει ένα σχέδιο για να σώσει τη Γροιλανδία από τον Ντόναλντ Τραμπ




