Χωρίς φαρμακεία θα παραμείνει την Τετάρτη ο Πειραιάς
Κλειστά θα παραμείνουν την Τετάρτη τα φαρμακεία στον Πειραιά λόγω της 24ωρης απεργία των φαρμακοποιών. Οι πολίτές θα μπορούν να εξυπηρετούνται για τις έκτακτες περιπτώσεις μόνο από τα εφημερεύοντα φαρμακεία.
37
Κλειστά θα παραμείνουν την Τετάρτη τα φαρμακεία στον Πειραιά λόγω της 24ωρης απεργία των φαρμακοποιών. Οι πολίτές θα μπορούν να εξυπηρετούνται για τις έκτακτες περιπτώσεις μόνο από τα εφημερεύοντα φαρμακεία.
Οι φαρμακοποιοί διαμαρτύρονται -σύμφωνα με Φαρμακευτικό Σύλλογο Πειραιά- για τις καθυστερήσεις στην αποπληρωμή των οφειλόμενων ποσών από τα ασφαλιστικά Ταμεία καθώς και στις περικοπές συνταγών από τα ασφαλιστικά Ταμεία.
Ζητούν επίσης να υπάρξει ενιαίος τρόπος χορήγησης φαρμάκων από τα Ταμεία, ώστε να εξαλειφθεί το φαινόμενο ύπαρξης πλούσιων και φτωχών Ταμείων που διαχωρίζει του πολίτες σε προνομιούχους και μη.
Αντιδρούν τέλος στην αλόγιστη αύξηση του αριθμού των φαρμακείων στην περιοχή.Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΜΜΕ Τουρκίας: «Καμία πρόθεση να παραιτηθεί ο Αταμάν»
- O Μασκ θέλει να εκτοξεύσει ένα εκατ. δορυφόρους για τροχιακά data center
- Celia Kritharioti SS26 – Όταν το παλιό Χόλιγουντ συνάντησε την υψηλή ραπτική έγινε το θαύμα
- Ρωσία: Επιβεβαίωσε τις νέες απευθείας διαπραγματεύσεις με ΗΠΑ και Ουκρανία στα ΗΑΕ
- Σε ποιο δήμο σχεδιάζεται να γίνει το μεγαλύτερο πάρκο δασικής αναψυχής στα Βαλκάνια
- Ιράν: Να ξεκινήσουν οι συνομιλίες με τις ΗΠΑ, ζητά ο Πεζεσκιάν – Συνάντηση Αραγτσί με Γουίτκοφ
- MEGA: Πρωτιές στην τηλεθέαση και τον Ιανουάριο
- ΑΑΔΕ: Προσοχή σε παραπλανητικά SMS για φόρο κυκλοφορίας – Οδηγίες
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 02.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/erik-mclean-go7GkMubo5c-unsplash-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442