Τροφική δηλητηρίαση υπέστησαν εννέα μαθήτριες του ΤΕΕ Αγίων Αναργύρων
Με συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Πατησίων εννέα μαθήτριες του 1ου ΤΕΕ Αγίων Αναργύρων μετά την κατανάλωση προϊόντων από το κυλικείο. Δεν εμπνέει καμία ανησυχία η κατάσταση της υγείας τους, ελέγχεται το κυλικείο.
51
Με συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης μεταφέρθηκαν την Τετάρτη στο Γενικό Νοσοκομείο Πατησίων εννέα μαθήτριες του 1ου ΤΕΕ Αγίων Αναργύρων μετά την κατανάλωση προϊόντων από το κυλικείο.
Ο συντονιστής εφημερίας του νοσοκομείου, γιατρός Μ.Αμάρι επισήμανε ότι έγιναν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για να αντιμετωπισθούν τα συμπτώματα της δηλητηρίασης και τοποθετήθηκαν στις μαθήτριες οροί προκειμένου να αποφευχθεί ο κίνδυνος της αφυδάτωσης.
Οι μαθήτριες εμφάνισαν συμπτώματα αδιαθεσίας, όπως έμετοι και πόνοι στην κοιλιά, ελάχιστη ώρα μετά την κατανάλωση σάντουιτς και κρουασάν από το κυλικείο του σχολείου τους. Υπήρξαν και άλλες μαθήτριες που αισθάνθηκαν απλή αδιαθεσία και πήγαν στο σπίτι τους.
Σύμφωνα με την ενημέρωση που παρείχε στον υφυπουργό Παιδείας Γεώργιο Καλό ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Πατησίων Λεωνίδας Γιαννόπουλος, η κατάσταση της υγείας των εννέα μαθητριών δεν εμπνέει ανησυχία.
Ο Γ.Καλός επικοινώνησε με τον νομάρχη Αθηνών Γεώργιο Σγουρό, ο οποίος τον διαβεβαίωσε ότι θα προβεί σε όλες τις προβλεπόμενος ενέργειες ελέγχου του κυλικείου και όλων των προϊόντων που αυτό διαθέτει.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ,ΜΠΕ
- Karol G: Ιστορική πρωτιά στο Coachella, σύμβολο ενδυνάμωσης στο Playboy και ο παράγοντας Βεργκάρα
- ΗΠΑ: Δημοκρατικοί και υπερσυντηρητικοί διερωτώνται για την ψυχική υγεία του προέδρου Τραμπ
- Χάποελ Τελ Αβίβ – Φενέρμπαχτσε 95-80: Όνειρα τετράδας με Μίτσιτς και Μπράιαντ
- Εσωκομματικές βολές από Βλάχο για «διαχρονικές παθογένειες» και «ασυμβίβαστο» – Ζητά σύγκληση ΚΟ μετά το Πάσχα
- Ξέσπασμα Μουρίνιο κατά των παικτών του
- Ελλάδα στο ΣΑ ΟΗΕ: Επιστροφή στον διάλογο και σεβασμός του Δικαίου της Θάλασσας στα Στενά του Ορμούζ
- LIVE: Ρεάλ Μαδρίτης – Μπάγερν Μονάχου
- Ιράκ: Η απαχθείσα Αμερικανίδα δημοσιογράφος Σέλι Κίτελσον αφέθηκε ελεύθερη, σύμφωνα με αξιωματούχο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 07.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/patrick-boucher-70pm04yEWTA-unsplash-1-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442